AYLININANNESI2020 Kizlar bugun doktor irelde bebegin kalbine zarar olr dedi 3aya 2gun kaldi 7kilo 200 qram bebegim Kilolu dedi ben anne suu veryirm sagarak gunde 1kez mama veryorm oda bazen boyu 65
MuhammedAmine AYLININANNESI2020 Benim oğlum da 3 aylıkken 7.100 gr dı ama 4 kilo doğmuştu ve alması gereken kiloyu almıştı fazlası yoktu . Sizin bebeğiniz kaç kilo doğdu
anne15 AYLININANNESI2020 sütünüzden doymuyo mu mama veriyosunuz acaba doktorunuz bilgi vermiş aslında bizler ne desek doğru olmaz
Ssemass AYLININANNESI2020 neden mama veriyorsunuz sütünüz yetiyorsa. Sadece anne sütü alıyorsa hic bir sorun olmaz kilosu kalbine vs.benim bebegimde o aylarda o kilolardaydi suan 5 aylık 8 küsür kilo doktorum daha hic olumsuz bir sey demedi aksine hep olumlu konustu.
AYLININANNESI2020 MuhammedAmine hayr canm 3.340 dogdu 3kilo 100 oldu 1hafta sora sarilik nedeni ile 2ayinda 6kilo 100du
MuhammedAmine AYLININANNESI2020 Demek ki sütünüz yetiyor . Mama vermeyi bırakın siz de neden veriyor sunuz ?
MuhammedAmine AYLININANNESI2020 Anladım ama önceliğin bebeğin olsun bu dönem de evine misafir kabul ediyor olman da iyi değil ayrıca bebeğin çok küçük . Misafir gelse bile kalkıp sütünü sağacaksın , her zaman ilk iş bebek . Ben de 1 sene sağarak verdim
AYLININANNESI2020 MuhammedAmine tabi canm o cok dogru Yalnis bende cok nadiren amma misafir geldgni bildgm an sagb sagb dolaba koyuyorm