Hilaltrkmn Slepyy kullaniyrm ama pisik yapti krem kullaniyrm ama gcmiyr pisik yapmayan bez önerirmisnz?
Ceyo0666 Hilaltrkmn prima aktif bebek kullanıyorum ben a 101 de indirimli satılıyor hiç pisik yapmadı sleply denemek için almıştım bende de pisik yaptı
Neslihanysldl Hilaltrkmn migros minies,şok bebeland,canbebe,molfix pure&soft,pampers,goon,baby turko,sleepy natural gibi içeriği temiz ürünler,dilediğinizden denemeye baslayabilirsiniz.
bitterikolata Hilaltrkmn prima premium ve goon pişik yapmadı onun dışında sleepy, prima günlük rahatlık, prima aktif bebek diğer bezler perişan ediyor çocuğumu
Arasannesi Hilaltrkmn sleepy natural bebegımde hıc pısık yapmadı ıste her bebek aynı degıl deneyerek bulursunuz muhtemelen
Birmartannesi Hilaltrkmn goon çok güzel baştan aşağı pamuk,bide minies migros,diğerleri bizde hep sızdırdı,prima pahalı güzel ama
Merve-miray Hilaltrkmn Molfix kullanıyorduk fiyatı artık pahalımıza gitmeye başlamıştı bizde evy baby aldık. Başta biraz kızarıklık oldu sonuçta farklı bez ama memnun kaldık 😊