iki_prens_annesi_ Oglum 5 bucuk aylık bugun farkettim kulağını cok kotu cizmis ici kanamis gibi deminden beri de takip ediyorum kulagini cekistirmeye calisiyo aceba kulagimi agriyo neden olabilir ki dis belirtisi olabilir mi
Kuzumm iki_prens_annesi_ benim oglimda ayni kulagi kep kipkirmizi bende agriyormu diye supheleniyorum ne yapmak gerek aceba
Tugba10-5 iki_prens_annesi_ benim kızımda o ayda aynı şeyleri yapıyordu doktora götürdüm kulakları temiz çıktı banyo sonrası su kaçmış olabilir değilse de diş ağrısı yapıyordur dedi doktorumuz eğer sürekli ağlayıp üstüne hala kulaklarını çekerse bir çay kaşığı calpol verebilirsin ağrısı alır demişti o şekilde geçti
iki_prens_annesi_ Ozgebrar2019 tesekkur ederim cok salyali bu ara herseyi agzina sokuyo 5 bucuk aylikda olunca disten supelendim bende
iki_prens_annesi_ Tugba10-5 aa tesekkur ederim arada bi yapiyo sürekli yapmiyo kontrole de 6nci ayinda goturmek istiyorum ciddi bi sorun olmadikca
YavruKartal iki_prens_annesi_ Kulağını çekip çekip ağlamıyorsa sorun yoktur demişti doktorumuz. Kulağını keşfediyor, oyun yapıyor, diş çıkıyorsa oda etki ediyordur. Ağıyor olsa çekiştirip ağlar sürekli demişti
iki_prens_annesi_ YavruKartal yok hic aglamiyo ara ara cekistiriyo boyle cozemedim bende dokundum agriyomu diye denemek icin guluyo disten suphelendjm ama dediginiz gibi kesfediyor da olabilir bu aklima gelmemisti
YavruKartal iki_prens_annesi_ Değişik geliyordur kuşağın yapısı ☺️ Oğlumda öyleydi kanatıyordu kulağını. Bu arada alerjide etki edebiliyor bilginiz olsun.
Emosksf iki_prens_annesi_ çok bekledik 3,5 aylıkken başkadı kaşınmaya 2 gün oldu çıkalı 2 tane darısı başına canım ağrısız sızısız inşanllah 😍
EsZe iki_prens_annesi_ diş nedeniyle kulakları kaşınıyo olabilir. Kızımın da o aylarda kulak kaşıntısı başladı hala arada kanatır ama ilk dişi 11bucuk aylıkken patladı. Yani dişler yerleşiyo illa hemen gelcek diye bi şey yok
EsZe iki_prens_annesi_ yok çok zor değil ama eller genelde kulakta oluyo. Yarım kahve fincanı zeytinyağına 8-10 tane karanfil atıp sürekli buzdolabında bulundurmanızı tavsiye ederim. 2-3 gün sonra jelleşiyo ondan sonra ara ara sürersiniz diş etlerine, biraz rahatlar. Doğal çözüm :)
YavruKartal EsZe Oooo burda da buluştuk 😀 bende de var karanfilli zeytinyağı hep unutuyorum duruyor öyle biterse yollayayım sana 😂
EsZe YavruKartal hahah 😂 benim biri bitti hemen yenisini yaptım, elimi hiç korkak alıştırmıyorum 😀 sen de sür yaa belki rahatladıkça iştahı artar 😬