Serrabebek Kızlar bibs emzik arıyorum 6-18 aylık sıfır kullanılmamış hediye gelmiş yada 2 adet alınıp kullanılmamış olursa sevinirim bebeğim emzik almıyor denemek için almak istiyorum ama tutmaz diyede korkmuyor değilim çünkü bir tak bibs denemedim🤷🏻♀️
Ozlemoyku Serrabebek 59 tl verdim aldım kızım sevmedi ağzında büyük gibi duruyor avent tavsiye ederim
lilosbebek Serrabebek Avent almayan bibsi hiç almaz ben ilk bibs aldım almadı büyük zaten aventi bi iki kere denedim aldı
hulyatkknt Serrabebek hafif ama fiyatı diğerlerinden çokça pahalı. Avent bende de var mesela ucu ufacık kalıyor mamin yanında. Mam resmen dudaklarını tamamen kapatıyor oğlumun emzik nerdeyse benim mememe benziyor ucu. Net üzerinden satısı var.
Rabik42 Serrabebek avent ultra soft tavsiye ederim hem bibs e göre fiyatı uygun biz avent verdik ilk tuttu çevremde bibs alıp tutmayanlar oldu onlarada avent aldık smdi tuttuğunu söylüyorlar
Serrabebek Eymeninanasi her bebel aynı olmuyor,ben bibs aradığımı söyledim siz hangisini kullandınız demedim aventi denedim zaten