rike-nile-aro Sevgili anneler; bebeği rota virüsü geçiren var mı aranızda? Bir kaç sorum olacaktı. eğer cevap alabilirsem
ErvaMuhammedAli16 rike-nile-aro Kızım 6 aylıkken geçirmişti canım. Sormak istediğin bir şey var sa cevaplarım ?
rike-nile-aro Sutbitkisi belirtileri nelerdi? Benim 73 günlük bebeğim var şüpheleniyorum ama acaba abartıyor muyum diyorum.
Sutbitkisi Halsizlik vardı iştahsızlık ve en önemlisi ishaldi. Tutamıyordu yaptığından da haberi olmuyordu altına kaçırmıştı, ilk defa öyle bişey gördüm çocuğumda aklım çıkmıştı. Sanmıyorum bebeğinizde rota olabileceğini çok erken bence rike-nile-aro
rike-nile-aro ErvaMuhammedAli16 sürekli ağlıyo huzursuz sadece enerjen ve birazda olsa uyurken ağlamıyo. uykusu düzensizleşti, yeşil kaka yapmaya başladı. Bunlar olmuş muydu?
ErvaMuhammedAli16 rike-nile-aro Huzursuzluk ve uyku problemi olmuştu canım. Fakat yeşil kaka yapmıyordu. Sadece su gibi ishal olmuştu. Günde 10 kez be yukarısını bulmuştur. Zaten dr. 7 8 i geçerse gelin demişti. Kaka tahlilinde çıkmıştı