Blackcloud Kızlar bebeğim 7 ay 24 günlük, dana kıyması var evde daha doğrusu kurbanda çektirmişler kıymayı veren kişi, verebilir miyim yani yemeklerinde kullanabilir miyim?
Azizeguney Blackcloud Ben 8 aylıkken vermiştim bence sizde azıcık verebilirsiniz önce deneyin alerjisi yoksa devam 🙏🏻
elifiii Blackcloud İlk 1 yıl kuzu kıyma olursa daha iyi olur. Danalarda antibiyotik hormon vs. olması daha ihtimal.
Mom16 Blackcloud dana etine 8. Aydan sonra başlanıyor. 7.ayda Kuzu kıyma ile başlayabilirsiniz. Daha sağlıklı.
Kitapkurdumom Blackcloud verebilirsin canim ama once 3 gun kuralina uyarak tadimlik ver. Alerjik bi reaksiyon göstermezse doyumlukta verirsin 😋
Blackcloud Mom16 Teşekkür ederim canım, kızım zaten 9. aydan gün almaya başlayacak, sıkıntı olmaz sanırım. 🌸😊
Apalie Blackcloud bugün instagram da bir sayfa da okudum kıyma çekerken kullandıkları tokmaklar genelde plastik oluyormuş ve kıyma çekme makinesinde bir kısmı parçalanıp kıymaya geçiyormuş. Bu şekilde vücudumuza çok fazla plastik giriyormuş. Konuyla alakası yok ama başlığı görünce yazmak istedim 🙄
Blackcloud Apalie Yaa, 🤔🙁 her şeyi bozdular ne yedireceğimizide şaşırdık Allah yardımcımız olsun cidden.
Blackcloud Anneperi Çok teşekkür ederim canım, eşimde bende çok seviyoruz kıymalı tarhanayı ama aklıma gelmemişti sağol. 💋🤗