ElifMerhan-5 Merhaba hanımlar Rota virüs aşısı ile bilgilerinize ihtiyacım var Nasıl olur, sonrası bebeklerde ki değişiklikler nelerdir
Betult ElifMerhan-5 ilk dozu bugün yaptırdık ağızdan şırınga ile veriyorlar. Bir sorun olmadi bebeğimde aynı düzeninde devam 😊
Mom095 ElifMerhan-5 bende cuma günü yaptırdım. Hem rota virüs hemde menongokokların ikisinide. Rota virüs bişey yapmıyo ağızdan veriliyor zaten. Ama diğerleri ciddi ateş yaptı 😞 83 günlük bu arada bebeğim.
Ldy ElifMerhan-5 dikkat edin süt allerjisi olan bebeklere yapılmıyor onun dışında biz iki dozunu da yaptırdık bi sıkıntı yaşamadık
ikiprensannesii2 Betult kaçıncı ayda yaptırdınız? Bizim doktorumuz 3.ay yapıyoruz dedi ben 2.ay yapılıyo diye biliyorum kafam karıştı😏
Aysglkizilcan Betult ilk dozu yaptıramadık biz kaza geçirmişti eşim öyle kaldı. İkinci dozlari yaptırsak sorun oluyor mu ya acaba birinci dozlari yaptırmayıP ikinci dozlari yaptırsak
ElifMerhan-5 Mom095 meningokok aşısı her bebeğe yapılıyor mu yoksa ateşli hastalık geçiren bebeklere mi biz daha olmadık
Mom095 ElifMerhan-5 valla doktorum ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi olur dedi yaptırdık biz. Ateşli hastalık geçirip geçirmemesiyle ilgili bişey demedi.
Ldy Aysglkizilcan kaç aylık oldu bebeğiniz doktorunuzla konuşun o karar versin ama aşıların koruyucu olması için iki dozu da yapılması gerekir diye biliyorum
ElifMerhan-5 Onu doktorun karar vermesi daha mantıklı yanlış yönlendirmek istemem çok geçmiş olsun bu arada