Sdatrk Arkadaşlar slm. Oğlum 3 aylık bugün sünnet oldu 3 tane merhemi karıştırıp sürüyorum bezine birde ağrı kesici fitil verdim 8 saatte bir ver dedi doktor. Ama az önce aralıksız 15 20 dk katıla katıla ağladı zor sakinleşti başka ne yapabilirim acısıni azaltmak için 😕
Alazla Sdatrk bizim de sünnetimiz yakin oldugu icin hep postlari okudum arkadaslar bardak kesip koyduklarini yazmislardi
acikahve Sdatrk Fitili yaptıktan bir 30dakika sonra sakinleşir. Bizim öyle oldu çığlık çığlığa bir sefer ağladı. Bir daha da öyle ağlamadı. Gece bile uyumaz sandım çok şükür uyudu da. Gün içerisinde Calpol verdim akşam yatarken fitil yaptım.
Ervaybars Sdatrk merhaba bizim de 1 aylıkken olmuştu karton bardak kesip koymuştuk hatta ilk gün 2 kez fitil verdim ikinci gün bişeyi kalmadı krem olarak da sadece tramisin yara merhemi kullandık şuan 2 buçuk aylık hiç bişeyi kalmadı . Olduktan 1 hafta sonra yıkadım
123Nisa456 Sdatrk karton bardak koyun. Kantron yagi kullanin. Ve ilk gun oldugu icin cok normal sizlar idrar yaptikca oda pisirir yarina kalmaz bisi merak etmeyin. Bizde 3 aylikken yaptirdik ve iyiki yaptirmisiz hayirli olsun.
Sdatrk Alazla kremi beze sur o değsin pipiye dedi doktor o yüzden bardak koymadım ama yapsammi acaba 🤔
Sdatrk acikahve saat 3 de fitil vermistim bı sonraki fitili 8 saat sonra gece vericem ama onun dışında akşam calpol versem bı sıkıntı olmaz dimi
Alazla Sdatrk yani tam olarak bilemiyorum burdaki postlarda okumustum bardagi kesip koymuslar sanirim bezle sürtünmesi engellensin diye deneyimli anneler yazarlar bence
acikahve Sdatrk Calpol vermenizde bir sakınca olmaz bize doktorumuz öyle demişti ama siz yine de her yapacağınızı emin değilseniz mutlaka danışın doktorunuza.
Sdatrk Ervaybars pipiye değil merhemi beze sur dedi ya doktor şimdi bardak koyunca krem pipiye gelmeyecek onu napicam
mehtapca06 4-12 saat sürer 12 saat sonra hiç sünnet olmamış gibi olacak karton bardak koy pipisine değmesin biz hiç ilaç krem kullanmadık sarı kantaron yağı sürdürdü doktorumuz
Tugbad95 Alisinannesiii merhaba bardağı nasıl koydunuz ? Bardağı koyduktan sonra bezi mi bağlıyorsunuz bende sünnet yaptircam yardım ederseniz sevinirim
Aysess38 Aynen katılıyorum karton bardak kesip kesip koyduk bir hafta kadar , günde 5 6 kez de kantaron yağı sürdüm , bi de kremi vardı sabah akşam onu kullandık bir hafta sürdü bunlar hamdolsun iyi şimdi ..
MerveDemirhan Sdatrk ilk çişini yaptığı 3 seferinde ağlar sonra ağrısı azalır. Kağıt bardak kesip koyun bardağın içme kısmı tenine değsin, alt kısmı beze bi kaç güne iyileşir inşallah
Sdatrk MerveDemirhan vazelin ve 2 krem verdi bize bunları karıştırıp beze sürün dedi her doktor farklı bişey söylüyor insanın kafası karışıyor ya 😕