Urastaha Kızlar 4 aylık bir oğlum var mamasını yiyo yarım saat kırk dakika oturuyo geri hemen uyuyo oyun oynamak istiyorum yarım saat oynayıp geri uyutuyorum mecburen normal bi durum mu bu çnkü burda okuyorum hiç uyumuyor felan yazıyorlar
Kadervural Urastaha bizimdr oyleydi hala oyle de gerci 5 bucuk olduk yeni yeni huysuzluk basladi ya normaldir tadini cikartin 😀
-TubAsel- Urastaha normal canm.daha küçük benm kizimda.oyleydi 6. Aydan sonra bozuldu uykuları etrafı keşfetmeye başlayınca sizin belki hiç bozulmaz sakin bir bebek olabilir eşin yada sen çok sakinsen
Damla1papatya Urastaha ama ne olacak ki 😂 benimde kızım 3 ayı doldurdu. 1 saat oyalanıp geri uyuyor. Özellikle sabah 1.5 saat oyalanır geri uyur
02022020 Urastaha tadıgını Çıkar cnm buzluguna pratik yemekler at dolap içlerini düzenle uzan yat kendine bak uyu Kısa zaman sonra sen napsanda uyumamak için direnecek 4 aylıkken geceleri de uyurdu ben kaldırır emzirirdim Şimdi 7.5 aylık olacak uyusun diye dualar ediyorum 😅
Urastaha 02022020 evet geceleride 1 kere kalkıyo şuan çok şükür ama ilerdede geceleri uyusun ya gece uykusuzluğu daha kötüü
Fatmabgoksel Urastaha gece de uyuyor mu? Gunduz bu kadar uyursa belki gece sikinti olabilir ilerleyen zamanlarda, ay birak bacim uyusun bizimki hic uyumuyor valla benim odum kopuyor kilo almayacak gece uyayacak diye :)
Urastaha Fatmabgoksel gecede uyuyor 1 kere kalkıyor mama için o kadar bana benzemiş uykucu biraz😂 uyur ya benmkide yeni yeni düzene girdi sizinkide uyur kaç aylık şuan
Urastaha Fatmabgoksel hahaha rabbim hepimizin evlatlarını önce bize snra vatana hayırlı eylesin inşallah🥰
nisa1 Urastaha benim kızımda 4 a aylik aynen sizin ki gibi bende çok uyuyo diye bsey mi var düşünüyodum demekki genel anlamda öyleymiş
Fatmabgoksel Urastaha 5 bucuk aylik 😒 gecede 5.6.7.8.9 kez kalktigi oluyor 🙄 ay sagolsun da iyi oldun ona bile raziyim ya isin sakasi bir yana, bir gülüşü unuttiruyor hersey
Urastaha nisa1 evet bende o yüzden yazdım buraya ama normalmiş demekki 😂 baksanıza herkes iyi değerlendirin bu günlerinizi diyor😂