guven dogumdan 6 ay sonra adet gordum fakat ustunden bir aydan fazla zaman gecti tekrar adet gormedim. normal mi basina gelen var mi
DeSeRtRaiN guven evt normal canım 1 sene düzen tutmuyor. Bende aynı oldum. Kafana takma gecikmeylede olsa olursun. 50 güne yakın olmamıştım bende senin gibi
Aselhafsam guven aynı durumdayız 2ay önce oldum adet zamanım geçti olmadım gene adet zamanım geldi gene bişey yok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
IkiPrensesAnnesi777 guven benim de oldu üstünden geciyor korkuyorum hamilemiyim diye ama korunuyoruz da bakalim bende dun acmistim post duzensizlik olduğu için
Okannese guven kardeşim bugün hastaneye gitti 6 aydır olmuyor doktor gayet normal hormonal bir durum 1 sene böyle olabilir demiş
guven Aselhafsam bu konuda yalniz olmadigima sevindim normalmis onu ogrendim en azindan🙂cok tesekkur ederim
Minik_fasulyem27 guven benim de öyle oldu canım Doğum kanamam bitti bir ay sonra 23 Mayıs’ta regl oldum ve birdaha olmadım doktoruma gittim sütün koruyordur dedi yinede adet söktürücü verdi ama boş yine olmadım