Ben hepinizi aydinlatayim aylardır bu konuyla uğraşıyorum. Hamile olduğum için oğluma tuvalet eğitimi vermeye karar verdim 27 aylıktı . Sadece geceleri bezi kuru olduğu için hazır olduğunu düşündüm yoksa daha konuşmuyor bezden rahatsız olmuyordu yani hiç bir belirti yoktu . Bu gün sabah bezi çıkardım ve lazimliga oturttum yapması tabi . Bu saat içinde üç kere altını islattigi oldu ilk gunler . Vız daha büyük sorundu cunlu kakayi daha az yapıyorlar ve onu lazimliga oturunca yaptırmak daha kolay. Neyse yaklaşık üç ay geçti evde çiş kaka yapmadığı yer kalmadı . İlk günler hiç söylemiyordu ben götürünce yapıyordu . Ben unutunca da üstüne yapıp hiç tepki bile vermiyordu sonra sonra farkına varmaya başladı . Altı açıksa gidip kendi yapmaya başladı yani yavaş yavaş kavradı olayı. Şimdi nerdeyse üç ay oldu hala yüzde yüz değil ama büyük ölçüde hallettik bizim ki en uzun süren örnektir çünkü ben erken başladım . Mecburen. Bence siz çocuğunuzun tamemen hazır olduğuna emin olup başlayın . Zaten hazır olsa bile başlarda değişikliği yadirgayip lazimliga yapmıyorlar sonra zamanla oluyor. Sabır gerekli .