Sezenkumsal92 Bgn ilkkez aldım deneyenler memnun mu eczacim bunu verdi multivitamin minarel ve balık yağı içeriyor içerisindeki balık yağı yeterlimidir sizce
-erCansu- Sezenkumsal92 kullandım iştah açtığına inanıyorum ama ben dozunu ayarlayamadim eczacı 3.5 ml ver dedi doktor tatlı kaşığı dedi öyle verdim dokundu gün aşırı çay kaşığı verdim falan bı turlu ayarlayamadim acikcasi
edaozdxxr Biz kullanıyoruz. 1 gün Ocean Multi veriyorum. 1 gün Polivit. Yarım ölçek şeklinde. 1 ayda 1 kg aldık. Boyu da uzadı. Herşeyden önemlisi iştah açıldı ve daha etkin bir bebek oldu kızım.
Sezenkumsal92 edaozdxxr 20 aylık oğlum bnm 11 kilo aslında kilo değil her ay boğaz enfeksiyonu yaşıyor bağışıklık guclensin istiyorum
Fatma21 edaozdxxr bebeğiniz kaç aylık benim kızım da 20 aylığın içinde de bizde de kilo ve iştah konusunda sıkıntı lar var doktora danişayım
edaozdxxr Sezenkumsal92 Polivit de vitamin canım. 10 tl gibi bi ücrete aldım. Destekleme yaptık kızıma. Normalde kilo sorunu yok ama diş çıkarma döneminde filan iştah konusunda destekleme oluyor.