Zynphafsa Kızlar pişik için kantaron yağı aldım. Kullanımını nasıl yapıyorsunuz? Sürüp bekleyip üzerine pişik kremi süreyim mi yoksa sadece kantaron yağı mı sürüyorsunuz? Ve günde kaç kere?
Begrich Zynphafsa ben pişik olduğu zamanlarda her bez değişiminde sürüyordum ayrıca pişik kremi sürmüyordum. Ama pisliğin derecesine göre değişebilir çok fazlaysa daha sık sürün
Dmrcnn Zynphafsa keskin bir yağ cok az sulandırarak istediğiniz kadar kullanın ama pişiği yoksada boşuna kullanmanın anlamış yok ama eğer pişiği varsa her bez değişiminde kullanabilirsiniz önce biraz popişini havalandırın kurulayıp iyice bi 10 15dk sonra yağı sürün her bez değişiminde bnu yapın pişik de cok sor inşallah hemen geçer
Aysebla Ya benim kızımda da çok pişik var aktardanmı aldınız, hakiki yağı kızdırıp soğutup sürdüm krem herşeyi denedim olmuyor geçmiyor 😣
ilkgozagrimmmm Aysebla aktardada satılıyor biz kendimiz çiçeğini toplayıp yapmıştık işe yaradı bizde umarım sizdede işe yarar
Zynphafsa Aysebla cnm bnde aynı durumdayım zeytinyağ fln işe yaramadı.. Hametan troysd pudra mustela bepanthol arko tüp krem desitin hepsini kullandım tık denemedi inan… Bgn aktardan aldım.. Adam kendisi yapmış cam şişede kırmızı bir yağ.. Devamlı süreceğim inşallh fayda sağlar.. Bnce sende dene herkes çok övüyor çnkü
Berat35 Ya kizlar biraz garipseyebilrsiniz ama biz pisigi krem fondöten le atlattık dis çıkarma döneminde mahf olmuştu yavrum iki kere sürdüm bb krem olandan ertesi güne hafifleyip geçti tavsiye ederim
Zekeriye Sudo krem kullaniyorum cok etkiki sadece pisik olunca suruyorum hemen geciriyor kantoron yaginida denemistim ama belki alerji falan yapr diye korkmustum