Firdevsbeyzam Merhabalar hanımlar dokuz aylık kızım var asla gündüz uykusuna uyumuyor kendimde bir buçuk aylık hamileyim çok zor geçiyor her şeyi deniyorumm yatmıyor gündüz uykusuna onerebilecegi iz bebek Ler için gündüz uyku çayı varmıdır
Ecmm Biz gece cayına başladık bebeğim 7 aylık gerçekten işe yaradı akşam mamasına katıyorum kendi kendine uyuyor maşallah deneyin bence migrosta ve eczanelerde var sakin oluyorlar birde
Aselinannesii6 Ecmm adi ney acaba ? benim bebeğim de 6 aylık memede emerek uyuyo acaba sizinki de emiyormu yoksa mamayla mi sadece
Ecmm Firdevsbeyzam milupanın gece çayı diye geçiyor içinde melisa papatya anason rezene var cok az katıyorum mamasına emmedi bebeğim rahat ediyo diş çıkarıyoruz birde çok faydası oldu
Ecmm Ayseyucel33 normalde 100 ml sıcak suya 1 tatlı kasıgı diyor ben 1 bucuk cay kasıgı mamasına ekliyorum
Ayseyucel33 Ecmm yani suya falan değil direk mamaya koyuyorsun doğru mu anladım bende de humana iyi geceler çayı var da öyle mi versem bebeğime uyumuyor da kendileri 🤦♀️