Sevgili anneler an itibari ile uyku eğitimine başlamış bulunuyorum oğlum 14 aylık atağa girdi şu son 3 gündür uyumamak için direniyor uyku gözlerinden akıyor normalde memede uyurdu ya da memede uykulu hale gelirdi sonra sallardım ama 3 gündür sallarken sanki çocuğa işkence ediyorum gibi ağlıyor memeye gelmiyor sırf uyumamak için biraz önce karar verdim ve önce emzirdim uykulu halde beşiğine bıraktım bi yarım saat beşikte kalktı oturdu mızmızlandı ama hiç kucağıma almadım çünkü kucağıma almamı gerek duyacak kadar mızmızlanmadı hatta ağlamadı bile normalde ben onu uyutmaya çalışsam daha çok ağlıyor ve yarım saat sonra uykuya dalıverdi bu süreçte hep beşiğinin yanında kendi yatağımda bende uzandım ayağa kalkınca kafasını sevdim hadi uyuyalım annecim dedim şimdi sorum şu ben hiç pış pış ve ya ninni desteği vermedim daha çabuk uykuya geçmesi için bunları yapmalıyım yoksa zamanla uykuya geçiş süresi kısalacak mı uyku eğitimi vermeye hiç niyetim olmadığı için hiç Araştırma yapmamıştım bu konuda ben hergün yakınında mı durmalıyım yoksa gün geçtikçe uzaklaşmalımıyım akşam çok ağlarsa ne yapmalıyım bana biraz fikir verir misiniz