Dlk_kk Bebeğim 4aylik kan ilacı başladı doktor ve bebeğim kabız oldu ne yapmam lazım varmı çözümü olan lütfen yazsın.
AybarsMomy Dlk_kk doktorunuza sorsanız belki ilacı değiştirir. Şimdilik kulak pamuğuna zeytinyağı sürüp poposunu uyarabilirsniz ama hep yapınca alışkanlık yapıyor sanırım kendi kendine yapamayabilir sonra.
Azizeguney Dlk_kk Kan ilacını her bebek kullanıyor sizin bebeğinize özel değil. Kuru kayısı alın kayısı yiyin sütünüzden bebeğinize geçsin. Emziriyorsanız.
Dlk_kk Limonlusu fermix kullanıyoruz normalde hergun yapan bebeğim 3gundur yapmadı bende zeytinyağı ile yapmasına yardımcı oldum.
AybarsMomy Dlk_kk ben bazen manasına bi cay kaşığı koyuyorum zeytinyağı fayda ediyor . Doktor önermiş bi arkadaşımıza . Verebilirsiniz ama çok vermeyin ☺️
Dlk_kk Feminel emziriyorum normalde hergun yapardı ilacı kullanmaya başladıktan sonra 4 gün boyunca yapmadı şuan ilacı kestim ne yapacağım bilemedim zeytinyağı da verdim fayda etmedi
Dlk_kk AybarsMomy direk olarak verdim güzelce yedi zeytinyağıni ama hala kabiz galiba hiç kaka yapmadi3 gün oldu ilacida kestim vermiyorum
Feminel Dlk_kk sadece anne sütü alan çocuklarda 10 güne kadar yapmaması normal. Öyle hemen ilaç kullanırsanız bu seferde vücut tembelleşir ilaçsız yapmaz. Benim kızımın 7 gün yapmadığını bilirim.
Feminel Dlk_kk yok canım hiç korkma yinede doktoruna danış o en doğrusunu söyler ona göre bir yol çizersin