KATRE_ https://i.hizliresim.com/Em3vBD.jpg Merhaba anneler araniza yeni katildim bebegim 3 gunluk bezinde bu sekilde lekeyle karsilasiyorum kan midir nedir doktora yarin gidecegim sizlere de sormak istedim..
Elos KATRE_ bizde de oldu. Yetersiz beslenme, yetersiz sıvı alımından oluyormuş. Doktorlar (hem çocuk doktoru hem aile hekimimiz) bana su ver demişlerdi. 5 günlüktü. Emdikçe doydukça geçti ama bizde de hafif sarılık oldu.
Zamanlagelen KATRE_ kiremitimsi ise sayet urat kristali olarak geciyior bize oyle demsti dr aynen tam beslenemedigini sivi aliminin yetersiz oldugunu gosteriyir gecer insallshh..
Ylmztgb KATRE_ benim kızımdada olmuştu doktorumuz hamilelikte değişen hormonlarun bebeği etkilemesinden dolayı demişti. ilk 20 gün normal bu şekilde görülmesi demişti.
Denizmert Aynısı benim yenidoğan oğlumda da olmuştu sarılık riskinden kaynaklı bol bol emzir demişti doktor bende 2 saatte bir emzirdim 3 gün sonra geçmişti
KATRE_ Denizmert canim bende emziriyorum bazen koyu renkli oluyo bu sekilde bazen acik renkte oluyor sutum geliyor guzel emiyor kemdimce ama bi doktorumuz gorsun sarilik yoktur insallah 😔
Fulyaeymen Oğlumunda olmuştu bezi atmadım doktora götürdüm yetersiz beslenmeden olur demişti ve sarılık olmuştu
Krm Bizde de oldu foto açılmıyor ama toprak rengi gibi bir seyse kan değil vücut bir sıvı atıyor o demişti. Bezini gösterdik. Hiçbir sorun yok kan değil yani. Yeni doğduğunda vücuttaki bir şeyi atiyormus.
Krm KATRE_ odur o zaman. Yine sor sen doktoruna için rahat etsin diye. Sarilikla ilgisi olduğunu sanmıyorum ama çünkü bizimki sarılık olmadı. Yani oldu da değeri 8.39 dan yukarı çıkmadı çok şükür.
Sherlocki KATRE_ idrardaki kristaldne kaynaklı demişti doktorumuz Yeterli beslenemeyip sıvı alımı az olduğu için olurmuş Benim bebeğimde sarılık olmuştu bol bol emzirin
eylullbilginn Benim Kızımında yeni doğduğunda böyle olmuştu kiremit rengiydi doktor yenidoğanda olduğunu idrardaki bir kristalin bezle temas ettiğinde böyle olduğunu söylemişti merak etmeyin düzeliyor hemen bol bol emzirin. Sarılıkla alakalı mı bilmiyorum ama benim kızım da sarılık olmamıştı.
Elos Krm bana da 2 farklı doktor üstelik ikisi de bayan ve anne olan doktorlardı su ver dedi. Sanırım o kristaller yetersiz sıvı alımından oluyor. Tıbbi bir gereklilik olarak su verdik biz öğünlerden sonra 3-4 çay kaşığı. İlk günler anne sütü de yetersiz geliyor heralde ondan sıvı alımı az oluyor.
Krm [bilinmeyen] ilk kez duydum geçmiş olsun. Zaten bir kere başlayınca su vermeye sonra tekrar kesemiyorsun diyorlar o zaman susuz kalıyor çocuk Allah korusun. Allah sağlık versin bebislere
[silindi] KATRE_ benim oglumda da oldu aynisi, doktor bebek susuz kaldigi icin demisti, ama anne sutu su ihtiyacini da karsiladigi icin bol bol emzirin geciyor. Yine de doktorunuza sorun tabiki ama hemen si vermeyin susuzluk sutle giderilecek birsey