Mehtee Hanımlar daha kirkimin çıkmasına 5 gün var azar azar lohusa kanı görüyordum hatta son gunlerde camura benzer az ve koyuydu. Ama bugün bildiğiniz adet kanaması gibi kanama görüyorum.. Hayatim boyunca hep agrili sancılı adet gördüğüm icin anlayamadımm dogrusu..
MuhammedAmine Mehtee Ben kırkım çıkmadan 30. Gün adet oldum . Lohusa kanamam 6-7 gün sürüp bitmişti , sarı kokulu bir akıntı 15. Güne kadar sürmüştü sonrasın da tamamen kanama , akıntı kesilmişti 30. Günde adet gördüm işte .
Mariiiin1 Mehtee canım bende 40 ımdan bigğn once aynı çamur gbi oldu sonra adet kanaması basladı. Bence adet oldum agrısı bile aynı çünkü.
MuhammedAmine Mehtee Kanamam kesileli 15 gün olmuştu ben yine kırkın için de geldiği için lohusa kanamam devam ediyor diye düşündüm ama diğer ay , aynı gün kanama olunca adet olduğumu anladım başka şekil de anlayamazdım
Mehtee Mariiiin1 ben 2 gün boyun goguste şişkinlik alt kisminda kizariklik bas ağrısı halsizlik titreme yasiyordum daha oncede mastit olduğum icin yine tekrar ediyor sanıyordum tum gun oglani emzirdim 2 saatte bir ustune pompayla sütü çekiyordum yinede gogus tas gibi oluyordu bu sabah uyandım kanmam çoğalmış goguslerim yumusamis biraz galiba adet oluyorum dedim artık mastit değilmiş 🤲🏻🤲🏻