tellibaykus Merve789 daha çok küçük bence anne sütü alıyorsa vermeyin derim ama sütüm yetmiyor diyorsanız da başka normal devam maması alın ayına gore
Uzgunanne-- Merve789 çok erken degilmi benim bebeğim 5 ay 9 günlük ben bile cesaret edemiyorum vermeye rahatsız olur diye
MisSaLyaa Merve789 canm butce ye uygun formul mamalar var onlardan kullan yazik daha minnacik hero babay kullan bundan iyi
tellibaykus Merve789 bütçen uygunsa mutlaka normal mama al ve sadece normal mamayla besle canım arı mama için çok erken bebegini şişirir bağırsak problemi yapar daha çok çok erken
Tunisinannesi Ari mama için çoooook erken. Devam sütü alin lütfen, herhangi bütçenize hangi marka uygunsa ben sma ile başladım. 1 numara formül süt verin bebeğinize,ari mama içeriği şuan 3 aylık bebek için uygun değil. Kaşık mama olarak geçiyor o zaten. 😘
tellibaykus Merve789 ölçüsü mühim değil canım onun bağırsakları henüz hazır değil o içerikteki mamaya şimdi sıkıntı yaşanıyorsan bile sonra illa yaşarsın
Tunisinannesi Merve789 olsun ben bile oğluma 7 aylıkken falan meyve püresi ile karıştırıp veriyordum. Sonrasinda biberonda falan verdim. Sindirim sistemi hazir değil diye düşünüyorum. Devam sütü kullan lütfen
Merve789 tellibaykus bu ari mamalar pirinc unu mu ? Normal pirinc unuyla sivi mama yapsam yine agir gelirmi
tellibaykus Merve789 evet pirinç unu yada pirinç unundan hiçbir farkı yok ama vlhu aylarda verilmemesi gerekiyor iki türlü de… Sizin maddi durumunuz mu yok ondan mı bu şekilde yapmakta ısrar ediyorsunuz?