betard Kızlar 1ay 1haftalık bebeğim var kilo alımı yeterli olmadığından doktor kontlinde mama takviyesine başladık fakat ne kadar isterse o kadar ver dedi bıraksam saat başı 90 cc yiycek siz ne kadar veriyorsunuz😕
Nazlipek betard bende bir ara mama kullanmak durumunda kalmıştım memeden sonra mama verdim memeyi unutmadı önce meme sonra mama gitmeye çalış memeden alabildiğini alsın 60ml normaldir memeden az geldiyse tamamını içecektir👍🏼
Janss betard Saatte vermeyin annesi . En az 2 saat ara olsun ki sindirebilsin . Şu an daha küçük olduğu için doyduğunu anlamayabilir . Ortalama 30/60 arası içer aslında kilosuna göre değişir tabii .
dodo betard bizimki de 90 içiyordu. Bazen çok kustuğu da oluyordu. Tavsiyem hepsini birden vermemeniz. Takip edin. Rahatsız etmiyorsa istediği kadar verin.
betard Janss yok saatte vermiyorum da bıraksam saat başı 90 içicek die mübala yaptım bende iki saatten önce vermiyorum 😊zaten iki saatte bir uyanmıyor bizimki üç saat falan uyuyo geceleri diil de gündüzleri ama geceleri de sürekli aranıyor meme mama 😕
dodo betard belkide çok dolu olduğu için değil gazını tam çıkaramadığı için kusuyordur. Biberonun yarısında mola veriyoruz biz gaz çıkarmak için. Gazını çıkardıktan sonra içmeye devam ediyor. yoksa gaz tokluk hissi veriyor yanıltıyor.
betard Deletedmom0900 işte bundan da korkmuyo diilim bi kaç kişi daha dedi 3aylık 90 içiyo diye acaba diyorum fazlası zarar eder mi meme de alıyor bu sefer yoğun gazımız oluyor
Deletedmom0900 betard ilk zamanlar hata yaptim bende iste 1 aylik bile degildi kuzum 90 100 verdim iciyo diye, sonra cok yemekten reflu oldu ve istahi gitti tecrubesizlik iste yiyo doymuyo diye diye verdim sonuc simdi dogru duzgun yemiyo ve kusuyo refluden dolayi
Dilber betard benimkine 2 saatte bir 30 cc veriyorduk yetmiyodu bide beni emiyodu saat basi. Ama 90 cc cok fazla gelir ona ne bilim daha cok kucuk
Cmrmt İlk cocugumda doktor fazla vermeyin mideyi büyütmeyin obez olur diyordu.ama çocuk doymuyor bas bas bağırıyor yalaniyor en sonunda dayanamayıp verirdim biraz daha mışıl mışıl uyurdu. Obez falanda olmadı şuan 5 yaşında zayıf uzunboylu bi kız. Yesin diye kırk takla atyoum şuan 1 aylık oglum var sütüm az mama veriyorum . Meme + 100 120 cc arasi degisiyor. En az 3 saat arayla . Benden büyük ihtimalle pek bişe almıyor çok kasmayın fazla gelse kusar zaten. BEn 90 yapıyorum doymuyorsa peşine 30 daha yapıyorum. Oğlum 4 kilo doğdu şuan 4700 oldu 27 günlük.kızımda 4090 doğmuştu 1 aylıkken 4800 idi
Alyaipek Kizim 40 günlük bizde ilk başlarda kilo kaybettiğimiz için başlamıştık meme +mama şeklinde hala devam ediyoruz günde 3 kere 60 cc veriyorum bütün günde emiyor kilo alımı arttıkça ben düşürdüm mama sayısını ilk başlarda 30 cc veriyordum ama daha sık mama içiyordu
Merfeee betard 2ayligiz. Meme+mama gidiyoruz 3 saatte bir 35-40 CC veriyorum 23 ocakta aşımız var fazlalaşsinmi diye ebeye soracam