Ikimelekannesi06 Merhaba sevgili anneler Doğum sonrasında adet olmuyorsan süt koruyor denir. Peki bu süt koruması en uzun ne kadar sürer
Deletedmom414 Ikimelekannesi06 cnm buna inananlar var mı hala? Burda çok gördük bu dediğine inanıp hamile kalanları. Eğer bebek istemiyorsan korunmalısın
Yrnasl Ikimelekannesi06 3 bucuk ay önce doğurdum suan 7 haftalık hamileyim adette olmadım korundumda ama sonuç demekki neymiş süt koruyor demek şehir efsanesiymiş😀
Minikannesi00 Deletedmom414 benim annemi böyle kandrmş babannem 😂 2 abim var doğum yıllarımız şöyle ,1992 1994 1995 😂😂 korumadığına net örnek
Ikimelekannesi06 Deletedmom414 bebek istemediğim için sormamıştım 6 aylık bebeğim var ve hala adet olmadım çok kilom ödemim var hala adetle beraber biraz gideceğini düşünüyorum o yüzden sormuştum
Deletedmom414 Minikannesi00 benim ananemde 7 tane doğurmuş bu yöntemle arada ölenleri düşenleri saymıyorum bile
Yrnasl Ikimelekannesi06 doğrudur ben prezervatifle korundum başıma geldi bazı şeyler ertesi gün hapı içtim ben korunamadım siz korunun🤗
26082014 Ikimelekannesi06 süt koruyor diye birşey yok süt nasıl korucak ki lütfen inanmayn bu tarz şeylere
Ikimelekannesi06 Lilduc 40ından sonra düzenli adet olanları biliyorum o zaman benim rahmimde bi sıkıntı var 😁
Karaoglannesi İlk çocuğumda 18 ay boyunca refl olmadım taaki sütten kesene kadar. Ama bu sizi aldatmasın hamile kalmak için adet görmek değil yumurta salınması temeldir ne zaman sistemin tekrar çalışmay başlayacağını bilemezsiniz
Pelo_00 Ikimelekannesi06 öyle bir şey yok. Süt koruyor diye hamile kalan çok insan var. Lütfen böyle şeylere inanmayın
Kereminannesiii Ikimelekannesi06 süt 40’a kadar korur diye dalga geçmişti doktorum. 40 gün zaten lohusalık rahmin toparlanma süreci. Süt korumuyor dikkat edin. Emzirdiğiniz sürece 1 seneye kadar adet olmayabilirsiniz hatta bazen 1,5 yılı bile bulabiliyor demişti doktorum