duygukoc 5 gün önce doğum yaptım dikişlerimin üstüne oturamıyorum ağlatıcak şekilde acıyor oturamayınca emzirmede de çok zorlanıyorum bu dikişler için krem vs birşey varmı acımı en azından azaltacak randevuda bulamıyorum
Eminos duygukoc doktorun fito marka krem yazmadıysa eczaneden al super bi krem gunde 5-6 kez surebilirsin iyilesme surecini hizlandiriyor gecmis olsun saglikla buyut bebegini
Ealptkn duygukoc kantaron yağı dikişlerin daha çabuk iyileşmesini sağlıyor ben kullandım çok faydasını gördüm. hametan da kullanabilirsiniz bir de ne kadar kuru tutarsanız o kadar çabuk iyileşir inşallah.
Deletedmom5 duygukoc her WC - banyo sonrası mutlaka kurutun fön ile düşük ısıda, pamuklu kilot giyin, birde sarı su duymuştum
19032020 Güle güle büyütün bebeğinizi , ben ortopedik mindere oturmuştum dikişli bölgeye temas az olunca acı da azalıyor ve ayrıca iyileşme hızlanıyor. Emzirme yastığı aldıysanız onu da bu şekilde kullanabilirsiniz.
Reyhanbal duygukoc bana bi krem vermişti o rahatlatmıştı adını şu an hatırlamıyorum bi bulmaya çalışıyım söylüyim canım. Bide baticonla pansumam yaptım günde 5 6 defa oda iyi geldi. 3 4 güne rahatlarsın zaten
Minik1anne duygukoc daha oturman için çok erken canım dokto bana antibiyotik hap vermişti o alıyordu ağrısını bebeğimi yarı yatış pozisyonda emziriyordum yada ayakta o kısımı sürekli kuru tut saç kurutma makinesiyle kurut. Baticon tentirdiyöt ve gazlı bezle her lavobadan sonra pansuman yap benim 35 günde tamamen iyileşmişti
Nur3452 duygukoc hayırlı olsun ☺️ doktorum furacin vermişti bana o kadar iyi geldi ki hem ağrıyı kesiyor hem iyileşme sürecini hızlandırıyor. Her lavabodan çıktıktan sonra ilk önce baticonla pansuman yapıyordum sonra kremi sürüyordum. Yarı oturur pozisyonda emzirirsen toparlayana kadar daha rahat edersin. Doktoruna danışarak furacin alabilirsin. Geçmiş olsun ☺️