Hllemrnlgks Meraba arkadaslar 1ay 20 gunluk bebegim var 1 saatte bir bazen yarim saatte bir emiyo surekli aranis halinde gunde bi iki kere 3 saatlik uyuyo uyumuyo salliyorum uykuya zor daliyo acaba acmi doyuramiyormuyum 🤷♀️
Zorzeynoo Hllemrnlgks bende de aynı durum var 3 saattir emiyodu ama hala aranıyodu bende sütün akışını falan hissetmedm mama berdim içime sinmedigi için
Nily Hllemrnlgks henüz kücük emsin bol bol.dha iyi öğrenmiş olur emmeyi. Doydugunu bilmezler . Ama sütünüz az ise eminseniz takviye tabi yapın doktor eşliğinde Bende sütüm az diyordum ama son ayında sadece sütümden kilo almış:)
Heyanne Hllemrnlgks benim doktorum da doyan bebel aranmaz diyor yanaklarina parmağımı sürüyorum kapmaya çalışıyor emdikten sonra bile 🤷♀️
Heyanne Hllemrnlgks evet bende senin gibiyim kızım 1.5 aylık ne yapacagimi şaşırdım yarın emzirme danışmanına gidicem çocuğumun derdini anlayamıyorum 🤷♀️
Adasmom Hllemrnlgks Benim kızım 20 günlük uyuyo ama hep aranıyor aç gibi bu defa bende emziriyorum yada mama veriyorum bu defa da kusuyo normal diyorlar ama bilmiyorum
Aliyeeee Hllemrnlgks doyup doymadığını bezinden anlayabilirsin . açtıgında ıslanmışsa doyuyor demektir 5,6 defa
Elifasel01 Hllemrnlgks bazen de aç olduğu için diil anne kokusunu ve güveni hissetmek için emmek isterler eğer 5-6 sadece çişli bezi alıyorsan ve hala emmek istiyorsa senin sıcaklığına kokuna ihtiyacı vardır 😉😉
Hllemrnlgks Adasmom bende basta sizin gibi yaptim beni emdi araniyo doymadi diye mama verdim ya kustu ya bisiler bebekler zaten doydugunu bilmiyo ne verirse aliyo en sonundada kusuyo
Heyanne Zorzeynoo komsumuz gazi üniversitesinde hemşire o benim için aldi ama sen herhangi bir özel hastaneyi arayarak sorabilirsin ya da çocuk doktorunuz varsa özel hastanede o sizi yönlendirir diye düşünüyorum
Hllemrnlgks Zorzeynoo simdi diyarbakirdayom dogum yapitigm hastanenin boyle bi hizmeti vardi ankara koru hastanesinde yaptim ordan gorustum ucretli tabiki hastanede 100 tl idi ben eve cagirdim onun ucretide 250
Heyanne Hllemrnlgks inan bende anlamıyorum geçen ay 850 gram aldı 10 gün önce tartıldı ama şimdi ne kadar aldı hiç bilmiyorum 🤷♀️bende sürekli çocuğum ac doymuyor stresi içindeyim psikolojim bozuldu🙄