Merveedd Şimdiye kadar kullanmadığım için o kadar pişmanım ki 25 gündür bebeğime işkence etmişim diğer biberonlarla diyerek kendime kızıyorum.Süper bir biberon👍👌🙏
HaticeYlmazAydn Merveedd 2. Bir dr browns aldım ikisi de sızdırıyor. Eğilip kalkınca akıyor. Ben hiç memnun değilim 😂
Bts Merveedd kesinlikle harika bende ilk baştan beri kullanıyorum ve cok memnunum akıtmıyor iyice yerleştirmek gerek
Sulegorkem HaticeYlmazAydn çubuğunu tam yerleştiremiyo olabilirmisin ben 3 aydır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım çokta memnunum gazını azaltıyo gerçi umarım biberonu ve mamayı bırakıçaz inşallah eskisine göre daha az mama vermeye başladım 😁
Htc HaticeYlmazAydn internetten dr browns biberon kullanma talimatlarını okuyun isterseniz su çok sıcak olursa kapak iyi oturmazsa içindeki borusu iyi temizlenmezse ve içine mama ya da süt koyup çalkalarsanız akıtır içinde kabarcık olmayacak kaşıkla karıştırmanız gerekiyor ve suyun ısısı önemli
Merveedd NaimeYilmaz birde gaz için e bebekten kiraz çekirdekli kemeri aldım birde onu denicem gaz için ne bulursam deniyorum valla
Egekizi Kizlar icindeki cubugu tam yerlestirmeniz gerekiyor hava aldigi zaman akitiyor o biberonlar mama kalintisi falan olabilir 🤔
HaticeYlmazAydn Htc inan söylediklerini yapıyorum zaten birini servise gönderdim 😂Biri de peçeteye sarıyorum şansıma kötüleri denk geldi