Sultee Bayanlar yumuşatıcı kullanmak istemiyorum böyle toz deterjan yıkadıktan sonra mis kokan kokuya biraz hassasım dolaptan aylar sonra da çıksa mis kokan deterjan önersi istiyorum
KeremTalha_4153 Sultee dalan roxy kesinlikle yumuşatıcı kullanmaya gerek yok. Çamaşırıda renk attırmıyor.
Naz_N Sultee Renkliye, siyaha, hassasa, beyaza ayrı sıvı deterjanlar, havlulara ve paspaslara Ariel toz deterjan, çeşit çeşit yumuşatıcılar kullanırdım. Artık sadece Dalan Roxy🙈🌸🌸
E_Nasiba Dalin Lavanta masalı granül sabun. Ben razıyım çok köpürüyo bebegimin coraplarına kadar ütülüyorum yinede Kokusu kalıyo çok seviyorum o kokunu lavanda.
Sedaahmet Sultee dalin granül sabun ,lavanta masali kullaniyorum. Cok seviyorum bu kokuyu. Yumusaticiya gerek yok. Lavanta kokusunu cok seviyorum. Oda spreyim bile lavanta kokulu. 😂 evim buram buram lavanta kokuyor🌸😊
Sultee Sedaahmet lavanta benlik degil yalnız ben kendi çamaşırlarım için soruyorum bebeğe degil kendınıze mi dalin kullanıyorsunuz
Sedaahmet Sultee yok canım bebege dalin kullaniyorum. Ben cocuk icin sordun sandım 😊 kendim omo kullaniyorum. Herkesin zevki başka işte. Ben lavanta kokusunu cok severim. 😊
Minik_Hanim Sultee valla ben de ariel omo pervol tursil herşeyi denedim ama içime sinmiyordu biseler. Yine içlerinde en iyisi omo ama geçen gün kızımın granül sabunuyla beyazları yikim dedim hiç bir deterjan yanına yaklaşamaz. Daha deterjan almam, duru granülle devam edicem yumuşaticiya da gerek kalmıyor🤷♀️