Bng Bir yerde okumuştum,saçma gelebilir ilk okuduğunuzda ama ya doğruysa? bebeğim 4,5 aylık.gündüz uykusu yok diyebilirim 1 haftadır. ben d e1 haftadır düZenli filtre kahve içiyorum.emziiriyorum.sütten etkilemesi mümkün mü?
Deletedmom421 Bng Evet canım etkiliyor bende kahve içince oğlum hiç uyumuyor o gün yada uyuduğunda atıyorum 2 3 saat sonra uyandığında dinç uykusunu almış oluyor 4,5 saat uyumuyor 😅
Perissmom Bng sabah saatlerinde için kahveyi, bir de kafeinsiz içebilirsiniz. Bir tane türk kahvesi de olabilir ya da.
Bgmyzc Bng hayatta vazgeçilmezim sandığım kahvem vardı ama hamileyken onu da bıraktım arada çok nadir iciyorum bebeğime hıcbir faydası yok artı gaz da yapıyor kahve bilginiz olsun
Bng Deletedmom421 gerçekten mi? bilgiden emin değildim. benim kız sabah 6-7 ayakta,gece 9 da ancak uyuyor.aradaki en uzun uyku olursa 30 dakika. kahve keyfine ara vermem lazım
Deletedmom421 Bng Evet canım ara ver biraz büyüsün Annesi benim oğlum 7 aylık hala ara ara uyanır o yüzden bende 1,5 yası görsün istiyorum eğer cok yorgunsam sabah eşim işe gidince içer yatarım uyandığımda cok dinç oluyorum
Crs3 Bng valla benimki 11 ay 6 günlük sürekli uyanır ama ben her gün bir fincan Türk kahvesi içiyorum ya 😓
Lilduc Bng Evet ben birkaç defa Türk kahvesi içtiğimde bebeğimin gece uyumadığını fark etmiştim aylardır içmiyorum o yüzden:)