Berffff2 Hanımlar merhaba 3 bucuk aylık bebeğim var emiyor ama bazen reddediyor memede ağlamaya başlıyor emzik verince susuyor anlayamadım ne yapmam gerekiyor
ebru_mert Berffff2 emzik tok hissiyatı verir verme istersen emziği o dönemde genelde tüm bebeklerde görülen bir şey meme reddi pes etme düzelicek
Emir123ali Berffff2 benimkide öyleydi hala yapıyor bazen artık ayakta pışpışlayarak emziriyorum yoksa emmiyor yada uyutup uykusunda
peksokomelli Benim 4 aylık bebeğim bazen böyle yapıyor ben de o anlarda çekiyorum memeden mecbur, sonra tekrar veriyorum. Normal alana kadar.
Emir123ali Ve bugün 4 aylık olduk bizi neler bekliyor bilmiyorum allahım yardımcımız olsun ve canları sağolsun inşallahh
Berffff2 Emir123ali Bennde ayakta deniyim alıştırmakta istemiyorum ama allahım sağlık versin doydugunu da anlamıyorum 🤦♀️
Emir123ali Berffff2 alışmaz benimki böyle emziriyorum ilk süt gelmiyor ya istemiyor emmek gelene kadar ayakta oyalıyorum sonra geliyor zaten ozamn bırakmıyor memeyi bende oturuyorum oda emmeye devam ediyor zaten