elisa_inci Merhaba bayanlar benim bebeğim 16, ayına girecek hala 4 disi var 2 altta 2 üstte böyle olan var mı araniz da bu ay da bitsin doktora goturucem endişelenmeye başladım
seydaac elisa_inci canım benim ablamın kızı ilk dişini 17 aylıkken çıkarmıştı olabiliyor böyle. D vitamini kullanmıştı o dönem ablam kızı için. Siz yine doktoruna danışın D vitamini takviyesi verebilir.
tuananilmoms elisa_inci canım benim ki şuan küçük , dişimiz belirdi ama patlamadı pek bilgim yok ama , bu ayda hiç dişi olmayanlarda var bence bi sorun yoktur yinede d vitamni b12 vs baktır bi istersen
Birmartannesi Her bebeğin gelişimi farklıymış,oğlum 6.5 aylık alt dişleri kendini gösterdi ama 12 gün büyük bi arkadaşımın oglunda belirtiler yok daha… telaş yapmayın yani ama doktora götürün,belki besinler yeterli gelmiyordur vücuduna
elisa_inci Birmartannesi bilmiyorum aslında herşeyden azar azar da olsa yiyor yemesi sıkıntılı bir bebek zaten
tuananilmoms elisa_inci önemli bir sorun olacağını düşünmüyorum, güvenilir bi hastanede kontrolünü yaptırın yinede iyi akşamlar☺️
Birmartannesi elisa_inci komşumun kızı vardı onunda gelişmi kilo olarak gerideydi raporlu mamalardan verdi doktor ve hem kilo olarak hemde gelişim olarak ilerledi,1,5 yaşına kadar 2 3 dişi vardı sanırım