Sndzkbr 9 ay 26 günlük oğlum alkış ,bay bay,gel gel öğrenmeye çalışıyorum ta 6 aylıkken başladım ama yapmıyor yapmadı hiç .Nasıl öğretebilirim ?
Blackforrest Sndzkbr her bebeğin gelişimi farklıdır aslında. Zamanla yapar. Bizim bi gün alkış günümüz oldu. Eşim ben annem sürekli alkış alkış dedik ellerimizi vurduk. Bunu 2-3 gün tekrar ettik. O da yapmaya başladı. Sonra bay baya geçtik falan ama bay bay yaparken yanlışlıkla alkış yapıyo çoğu zaman😆 başka yolu var mıdır bilemyiorum🤷🏻♀️
anne15 Sndzkbr uykusu yokken keyifli ve tok anında derler hep birde sabah uyanınca ayrı bi enerjikler belki dikkat ediyosunuzdur ama söylemek istedim
Kereminannesiii Sndzkbr oğlum 7 aylıkken alkış yapmayı öğrendi. Öğrendikten sonra bir daha hiç yapmadı 😀 şimdi bir yaşında yeni yeni bay bay alkış yapıyor hiç takılmayın canı ne zaman isterse yapıyorlar
Sndzkbr anne15 aynen sabahta deniyorum ama tek isteği yürümek emeklemek sanırım şu sıralar 😂 denemeye devam
Sevilayy_1 Sndzkbr Daha küçük yaşına yakın alkış yaptı ne kadar çok alkış yaptığımı bilemezsiniz 😂bay bay 14 aylıktı canı istediğinde yaptı gel gel yeni keşfetti 20 aylık 🤩
ZehrAsk Sndzkbr hiç pes etme her gün yapmaya devam et ve sürekli onunla konuş 1 yaşına geldiği anda hepsini yapıyor her hareketini her dediğini 😉😊 3 aylıktan beri alkış bay bay çak öpücük ce ee gibi şeyleri öğretiyordum 9 aylıkken bi baktım alkış yapıyor alkış dediğimde alkışlıyordu ama 2 3 gün sonra alkış dediğimde unuttu hatta 9 aylıkken doktor kontrolüne gittiğimizde doktorumuz sordu alkış bay bay yapıyor mu diye alkış yaptı da hocam artık onu da yapmıyor dedik güldük sonra doktor bay bay Zehra dedi kızım birden el salladı hepimiz güldük provasını yapmış dedi doktor 😊😊 neyse bay bay yapıyor diye nasıl mutlu olmuştuk ama o da 2 3 gün sürdü bi daha yapmadı öpücük gönderdi sonra da o da bi hafta sonra bitti resmen yapıp unuttu gibi bişey oldu şimdi 12 aylık 12. Aya girdiğimiz gün hepsini yapıyordu nasıl oldu bilmiyorum o gün yürümeye de başladı bir günde inanılmaz değil mi bir gün de bir hafta da inanılmaz değişimler oluyor gözle görülür şekilde. Hala konuşmuyor herşeye kendi dilinde bir isim vermiş su ya bu diyor acıkınca mam diyor bana nana diyor babasına abdi diyor 😊😊😊 bakalım ne zaman konuşacak merakla bekliyorum. Size tavsiyem tekrar tekrar denemeye devam edin her gün yemeğini yediğinde aferin kızıma deyip alkışlardım onu şimdi aferin deyince kendi alkışlıyor. Eğer sende mutluysan alkışla şarkısını söylerdim şimdi kendisi bana eşlik ediyor alkışla dediğimde alkışlıyor. Babasını her sabah işe uğurlarken bay bay dedik bıkmadan. Her namaz kıldığımda kucağıma onu da alıp amin dedik elimi yıkarken dişimi fırçalarken her şeyi birlikte yaptık ve şimdi o da aynı benim gibi yapıyor benim gibi gülüyor her şeyi taklit ediyor 12. Ayı bekleyin her şey çok zor ama çok eğlenceli 🎈