G_ADAN
Merhaba, 5.5 aydır çok severek kullandığım chicco go astral koyu gri renk kangurumu satıyorum. Kardeşim için almıştık ama hiç mi hiç sevmedi. Annem saklamış daha sonra ben kullandım. Sevip sevmeyeveğini bilmediğim için bir dünya masraf etmek istemedim. 5 ay boyunca dolu dolu kullandık ama hiö bir yerinde ufacık zedelenme bile yok. (İsteyene e-mailden fotoğraf atabilirim) dıştan sert ince görünüyor ama aslında içi dolgulu yumuşacık. Artık büyük kangurulardan alacağım. 10 kg a kadar kullanılıyor. Biz 8.5 kg kadar olana kadar kullandık. İlgilenen arkadaşlar varsa satacağım. Durumum yok pahalı kanguru alamam uyguna arıyorum, çocuğum sevecek mi bilmiyorum önce uygun fiyatlı birşey alayım diyenler için ideal. Normalde sıfır fiyatı 110-120 den falan başlıyor. 60 liradan satacağım kargosunu ben karşılayabilirim.
G_ADAN
G_ADAN
G_ADAN
G_ADAN
GmzSnn
G_ADAN Merhaba! Çok uyanıksınınız hanımefendi boL boL noktaLar 🤣🤣🤣🤣 bende size bi sürü NOKTA atmaya geLdim 😂😂 sewabına
Ninattanuvanza
G_ADAN resmi var mı bakabilir miyim?
G_ADAN
Ninattanuvanza tabii ama sosyal medya kullanmıyorum e mail yazarsanuz ordan atabilirim yada emailime numaranızı atarsanız whatsaoptan da atabilirim
gizem0513@hotmail.com
G_ADAN
GmzSnn ikos58 eksik olmayınn canımlar😂
GmzSnn
...
GmzSnn
...............................
GmzSnn
......::;())&@“”@!!?,,—/:()&@‘.........../::()₺₺&@@“|~>€$=+*^^
GmzSnn
......................::::::::::......::::::........::::::::..........
GmzSnn
“”””””””,,,,,,,,,.......”””””,,,,,,::::.....”””..:;,.”””;;:.,,,”””
GmzSnn
.;:”””,,;:::..;,,””..:;;,,..””;;,,:..,,::,,,,,::::::;;;;,....””””,;:.,;:..”””
ikos58
G_ADAN hadi ben de yazayım üstte kalsın 😁
HilalCKDeniz
G_ADAN hilalkaradeniz3461@gmail.com bana da atarsanız ilgileniyorum.
G_ADAN
HilalCKDeniz hemen yazıyorum