Ciftcililos Arkadaslar kızımın kulagini deldirmek.istyorum nerede deldirebilirim bildiğiniz bir yer var mi
Fatosveaselbebek Ciftcililos suab istanbulda yasak var hic biryer delmiyor sadexe saglik kabini var oraya da ben guvenemedim normalde eczaneler deligor ama pndemi oldufu icin delmiyorlar malesef
MihraKus Eczane ler deliyodur bence . Ya bende çok istiyorum ama 2 yaştan önce önermiyorlar hatta delmiyorlar diye biliyorum ama
Zeynur6 MihraKus ben 5 aylıkken deldirdim bi sorun yaşamadik bana ebe dedi 2 aylıkken deldirmen gerekiyodu geç kalmışın dedi öyle şok oldum 2 aylık daha çok küçük ya
Ciftcililos MihraKus yok ben 6 aydan sonra diye biliyorum ama suan pandemiden dolayi yapmayabilirler cok dogru
Ciftcililos Zeynur6 yani 2 aylik da iyice erken ama aslinda sole bisi var en azindan kulaklarini tutup cekmez bende izmirde bi temiz sagliksal.bi yer bulsam yaptricam
Zeynur6 Ciftcililos anladım canım ben 5 aylikti hemen deldirdim ya ama altın kupelerini takamiyorum korkuyorum kaybeder diye biraz daha büyüsün istiyorum suan19 aylık