Eternity Garfield Hayır medela swing kiraladım, denemek amacıyla, daha sonrasında devam ettim kiralamaya
Esilyaa Derenyonca her pompadan şikayet var ben de philips avent elektrikli vardı ama çekim gücü düştü. Manuelini almayı düşündüm. Birisi mememi koparıyordu. Makinayı fırlattım yazmış😂 medela mini pilli olani almayı düşünüyorum ben de 🌸
Derenyonca Esilyaa mememi mi koparıyprdı fırlatmış birde Allahım ya çok gülüyorum 😂 bende mini pilli olanı almayı düşünüyorum ama bir karar veremedim yine boşuna almaktan korkuyorum 🤦♀️
Esilyaa Derenyonca ben letgo dan buldum onu alıcam tekrar bozulursa içim yanar çünkü o kadar paraya. Bu virüs zamanında malum
Eternity Deletedmom420 Ben yurtdışındayım, burda siteler var . Online kiralıyorsun kapına kadar geliyor, haftalık, sterilize olmuş bir şekilde. Türkiyede sanırım sadece hastane tipi kiralanıyor. Vardır siteler, bir bakın internetten 💛
Garfield Derenyonca hiçbir pompa bebeğin emmesiyle aynı olamıyor maalesef biri vakum yapıyor diğeri emiyor ikisi çok farklı şeyler. Tamamen boşaltamaz hiçbir pompa ama işte çaresizlik napalım Başka alternatifimiz yok maalesef
Derenyonca Garfield tabikide aynı şeyler değil ama vazgeçmek istemiyorum elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum bebeğim anne sütünden mahrum kalmasın diye 😔
Garfield Derenyonca sonuna kadar savaşın bir çay kaşığı süt gelse bile onu sağın ve verin. Ben çok mücadele ettim gittiği yere kadar da götürdüm nasibi bu kadarmış yavrumun.
Haticenur9806 Derenyonca bebeğim doğduğu günden beri sağım yaparak veriyorum lansinoh ikili pompa kullanıyorum çok memnunum hem zamandan tasarruf ediyorum hemde performansı başarılı. Elektrik olmadığı zamanlarda pil ile kullanımı da mevcut. Aynı zamanda medela nın hastane tipi pompasını kiralayabilirsinde
Derenyonca Haticenur9806 lansinoh da almayı düşündüm ama onu en başında almam gerekirdi bence şimdi beni anca bu medela kurtaracak gibi kiralamak da aynı paraya geliyor nerdeyse