Merrcimek Birkaç gündür oğlumu emzirirken özellikle akşamları mememden emmek istemiyor silikonla emziriyorum. Gündüz emiyor ama iki üç kere çekip bırakıyor ve ağlıyor. Bunu neden yapıyordur
Adensu Merrcimek eger gogsunuzun ucu yoksa tutmakta zorlaniyordur silikona alistigi icinde gogus ucu olmadigi icin zorlanmak istemez bebekler kolaya cabuk alisiyor
theQueen Merrcimek Silikona alıştığı için meme reddi yaşıyor sanırım. Gündüz çok acıktığı için emiyordur sonrasında yine silikon olmadığını görünce ağlıyordur. Tavsiyem zorlu bir süreç olsa da ona keyifli olduğu her anda silikonsuz göğsünüzü sunmanız
Merrcimek theQueen 2 haftadır emiyordu yeni başladı buna bide emiyor 5-10 dk sonra 3 kere çekip bırakıyor
Merrcimek Adensu Evet başta öyleydi şimdi ucu var aslında ben de acaba sütüm azaldı diye düşünüyordum
Adensu Merrcimek ucu basta olmadigi icin ailikona alismistir kizimda benimde oyle oldu memeyi tutmadi silikonla anca emiyordu
Merrcimek theQueen evet doktorda öyle dedi. Babasının erken çıkmışsa erken çıkabilir dedi. Tükürüğünden baloncuklar yapıyor😂