Susamm Merhaba anneler. Saçlarım rofleli ve çok yıprandı son zamanlarda. Bu nedenle 2 aydır dip boyasi yaptrmiyorum. Bundan dolayi mi bilmiyorum ama saçlarım aşırı dökülüyor. Az önce duştan çıktım 1 ayda dökülmesi gereken saç kadar saç geldi elime. Kel kalicam 🙄
Perissmom Susamm 6 aydır benim de öyle tutam tutam dökülüyor, psikolojim bozuldu artık. Besin takviyesi, demir hapı vs herşeyi yapıyorum, her yer saç her yeer😫😫😫
Aymiraaa Susamm benimde 2 aydır öyleydi tutam tutam dökülüyordu heryerde benim saçlarımdı şimdi ınstgaram fenomenlerinin ürünü dionsepsi aldım keratin suyu biraz etki etti gibi ama yeni kullanmaya başladım daha bakalım ne olacak saçlarım aşırı azaldı🥺
Ftmaasya Susamm Bnmde aşırı dökülüyor az kaldı saçlarım bitecek bende Instgramda ünlü bir sayfa buldum şampuan ve krem aldım bakalim artik nasıl olacak🙄🙄
Cakilkum Susamm Perissmom Aymiraaa Ftmaasya Egemoms hiçbirine gerek yok bence eczaneden bepanten evigen ampül bemix ampül alın zeytinyağına yumurta sarısı kat haftada bir kez uygula
Aymiraaa Susamm tabiki veririm bu 3.kullanışım şu an taraktan daha az saç çıkardım ilerleyen günlerde yazarım yine