Bfiliz Kızlar merhabalar bebegınız ilk ay aşısında tepki verdi mi? Het bebeğin gelişimi ve kilosu farklıdır ama ortalama bebekleriniz ilk ay ne kadar kilo almıştı? Ve son olarak kalça filmini ne zaman çektirdiniz şimdiden çok teşekkürler🥰
Ayzmm Bfiliz Aşıda cok agladi kuzum benim ama ates falan olmadi gece huysuzlandi biraz.Ilk ay 1.5 kilo almisti 5 cm uzamisti kalca usg de 40 dan sonra dediler 43. Gun cektirdik😊
_ADA_ Bfiliz aşı olurken ağladı ama çabuk sustu. Sonrasında ateş felan olmadı. 700-800 gr arası kilo almıştı. Kalça çıkığı testinide kırkından sonra yaptırın dediler.
Ek-istanbul Bfiliz aşıyı uykusunda olsu ipne batarken mırıldandı sınrada bişey olmadı anlamadı heralde.ilk ay 800gr almıştı kalça ultrasonunuda 1.5aylıkken çekildi
Metesmom Bfiliz Bebeğim 1. Ayda 1300 gram almıştı. Aşı sonrası herhangi bir yan etki olmadı. Kalça ultrasonunu tam 2 aylık çektirdik.
Glchll Göz muayenesi ve kalça ultrasonunu kırkından sonra yaptırın dedi doktorumuz. Göz muayenesinde canı yanıyor mu bebişlerin? Benim bebeğim de 32 günlük, pazartesi aşı olacak. Ben de korkuyorum biraz ateş olur mu diye.
Mom064 Bfiliz iki gün önce olduk aşımızı huysuzlanmadı sadece iğneyi sokarken ıh dedi😂😆gün boyuda huysuzlanmadı ilk ay 1500grm aldı kızım kalca ultrs 40ından sonea gidicez