Pyrazsbll Kızlar sezaryen doğum yapıp korse kullanan varmı aranızda faydasını gördünüz mü ? Hangi korseden aldınız bide ??
Yenibebek_yenianne Pyrazsbll Ilk hafta hemen kullanmaya başladım ben faydalı oldu evet 1 25 gun falan oluyor kullanali o da devamlı değil bi kaç saat takip çıkarıyorum bayağı toparlandı. Marka falan değil ayrıca çamaşırcidan aldım sıradan bi korse.🙁
Pyrazsbll Yenibebek_yenianne bende suan bir hafta oldu doğum yapalı da sarkık yani karnım dahada sarkcak gibi 😒
SumeyraSs Yenibebek_yenianne nasıl bir korse aldınız önden kopçalılardan mı sarmalı olanlardan mı? Ben de almayı düşünüyorum da dikişlere acı yapıyor mu?
Yenibebek_yenianne Pyrazsbll Benim de öyleydi sallanıyordu bir de😁 O gidiyor hiç korkmayın konseyi takın hemen acır diye düsünmeyin aksine ağrıları kesiyo 😳🙈
Yenibebek_yenianne SumeyraSs Onden kopcali. Doktor da onu onerdi zaten. Haftası gelince kontrole gittim korse takabilir miyim dedim tabii tak ki çabuk toparlansin dedi. Ben de acıtır diye düşünüyordum ama sıfır acı bir de daha hizli iyileştim sanki.🌼
SumeyraSs Yenibebek_yenianne adınıza sevindim. Baskı yapar mı diye düşünüyordum iyi bari hemen almalıyım ben de o zaman 😌
Pyrazsbll Yenibebek_yenianne ay inşallah insanın psikolojısını bozuyo valla ne çirkin oldu karnım dıyip duruyorum 😂