Zeynepsrtsdnc Benim kızım 1 yaş 4 aylık fakat hiç inek sütü içiremedim geceleri sürekli emmek istiyor ve ben çok zorlanıyorum aranızda inek sütüne alıştıran var mı acaba (çilekli kakao muzlu süt de içmedi )
Tortilla Zeynepsrtsdnc inek sütü hıc saglıklı degıl anca alerjı haxımszlık yapıo devam sütü verin brncd onun yerıne
Eternity yanlizanne İnek sütü verebiliyosa devam sütü niye veremesin? Devam sütü daha sağlıklı olacaktır
VelardaEdiz yanlizanne 2 yaşına kadar inek sütü tavsiye edilmiyor instagramda çocuk doktoru Ali Fuat Serpen var paylaşımlarında inek sütü neden verilmemeli diye bir yazısı var okuyun isterseniz 🙂
yanlizanne VelardaEdiz onu biliyorum ben emzirirken ekstra devam sütü neden verilmeli onu soruyorum canim
Tortilla yanlizanne emip doyan bır bebekse anne sütü yeterlıse tabıkı vermeye gerek yok. Ama süt yetersızee cok emmıyorsa veya gece emzırmek ıstemeyen varsa verıyor herkes
yanlizanne Tortilla yo bebeğim 5ay 17gunluk henüz ..ben ileriki zamanlar için sormuştum ..şuan yetiyor çok şükür
Zeynepsrtsdnc Tortilla benim postum benim kızım 1 yaş 4 aylık ben sizi dinledim 1 yaş üstü devam sütü aldım deneyeceğim
Zeynepsrtsdnc Bebeğim BİM’den dostun 1 yaş üstü süt paketindeki devam sütünü verdim Ama içmedi ne yapacağımı bilemedim