Nil614kara Kızlarr kızıma prima aktif bebek kullanıyorum memnunum sıkıntımız yok kilot bezine gecmeyi düşündüm ama kilot bezleri daha da pahalanmış cok kararsızım degişsemmi bezini pişik yapar diyede korkuyorum primadan gecipte memnun kaldıgınız bez varmı ?
Sdnrruznn Nil614kara Prima aktif kullanıyordum molfix indirime girmişti aldım pişmanım saat başı bezini değiştiriyorum çabuk bitsin diye
uykucukoala Nil614kara bende prima dan molfixe geçtim prima bizde pişik yaptı molfixten memnun kaldım bende
Uras-2020 Nil614kara pahalılığına bşy diyemem ama giydirmesi zor oluyor önünü düzelt sonra arkayı düzelt ya çocuğu kucağına alıyorsun yada ters çeviriyorsun prima güzel ama benim oğlum çok hareketli durmuyor ben memnun kaldım ama sonra normale döndüm ve arada sleepy kullanıyorum ikisndende çok memnunum
Nil614kara uykucukoala Hiç pişik yapmadı bizde aksine ben memnunum ama kızım artık büyüdü ve poposunda tutmuyo bezi cıkartmaya calışıyo birde bezi bağlatmak istemiyor o yüzden primanın kilot bezine geciyim dedim ama onunda fiyatlarını aşırı ucurmuşlar kararsız kaldım ne kullansam diye
uykucukoala Nil614kara primadan memnun kalmayan tek benim heralde bize de molfix çok iyi geldi hem kalıbı da geniş prima da 6 tam oluyordu molfixte 5 büyük bile oluyor 😅
Nil614kara uykucukoala Ewet kalıpları kücük primanın o konuda haklısınız dedigim tek skıntım kilot bezlerin cok ucması oldu fiyat olrk kararsız kaldım bende pişik yapar pişikle uğraşırız diye korkuyorum vallla
uykucukoala Nil614kara hamazinc kullanıyorum ben pişik için gerçi molfixe geçtiğimizden beri olmadı ama o çok iyi geliyor birde havalandırmak bi günde geçiyor pişiği yani kullanmadığım krem kalmadı aklında olsun pişik olursa hamazinc kullan
Nil614kara Uras-2020 Benim kızımda hareketli zorluğuna alışırım o problem olmaz cünkü cırtlı bezi cıkartıyo kızım hemen cözüm arıyorum bakalım diger bezleri denemek lazım