Tunisinannesi Kizlar bulaşık makinesinde problem yaşıyorum,markası bosh. Programı baslatiyorum, Duraksiyor bir süre sonra bakiyorum suyu boşaltamamış,o yüzden duraklamış filtresini falan çıkardım temizdi. Ama çözemedim durumu ne yapabilirim?
Ceylanceylin Tunisinannesi acaba dengeleyicisi mi çıktı ki benimki de öyle olmuştu altında filitrenin olduğu yerde beyaz bişey var dengeleyiciymiş suyu boşaltan oymuş ıslatıyordu ama suyu boşaltmadığı için duruyordu makine sonra servis geldi yaptı gitti
Balkiz Tunisinannesi benimde aynı sorun vardı gider tıkalı olduğu için oluyor benim boru bükülmüş içi pislik dolmuş boruyu degistrdik düzeldi
Tunisinannesi My_LiFee canım resetledim ya 3 sn kadar start düğmesine basılı tutup yaptim ama devam ederken yine değişik ses çıkarıp başlatıyor kendini. Bosh kuzum marka
Tunisinannesi Ceylanceylin neresinde kuzum filtrede mi öyle beyaz birşey göremedim ama hemen pervanenin önünde zaten söktüm baktim ama. Su aliyor ıslatıyor bir süre sonra kendiliğinden duruyor
Ceylanceylin Tunisinannesi dengeleyicisi çıkmıştır Büyük ihtimal sen servisi çağır cnm servis anlar sadece
Tunisinannesi Canga canım ben sürekli girmediğim için görmedim yorumunu kusura bakma,filtresini çıkardım iyice içine bişeyle baktim kurcaladim baya sonra kendiliğinden düzeldi, internette bulasik makinemdeki sorunu aratip video izledim filtrenin çıkarılmasini gerektiğini söyleyen bi usta dinledim sonra düzeldi cnm
Canga Tunisinannesi Estağfurullah canısı ben bunları yaptım işe yaramadı. Servis bekleyeceğim yarına kadar. Çok teşekkür ederim. 🙏🏻