Eminess Merhaba 52 günlük kızım Emzirdikten sonra tüm elini ağzına sokup şapur şapur emmeye başlıyor bunun sebebi aç kalıyor olabilir mi ya da sütüm yetmiyor olabilir mi ama ağlamıyor aç bebek ağlamaz mı
Dorukmomy Eminess bizim de hala öyle 2 aylığız ☺️ Ellerini keşfediyor ve damak oluşumu olurmuş canım kaşınıyor herslde diye düşünüyorum ben ama zaten keşfediyorlar ya ondan
Mkelebek Eminess yok kuzum bizimd3 ayni 2bucuk ayligiz 2.aydan beri emiyo. Hemde nasil istahlii benim bile canom cekiyo😂 bende emzik verdim
Eminess Melisa_c şükür çok korktum panik oldum sütüm yetmiyor derdine düştüm büyük kızım bakıp incelerdi sadece bu elini bayağı meme emer gibi emiyor
acimavi Eminess 2 aylığız son 2 haftadır bizde de durumlar aynı şapur şupur el emmeler sanırsın bal yiyor😂 ama açlıktan değil aç olduğu zaman kucağımda rahat durmuyor ağlıyor
cydcvk Eminess ellerini keşfediyor şapıduk şupuduk benim çok hoşuma gidiyo ama sık sık ellerini yıkayın benimki ishal oldu enfeksiyon kaptı. Şimdi bileklerini yiyor artık. Yakında ayaklara geçer benimki 🙃