Mineoksuzz
Merhaba herkese ❤️ Bebeğim 5 aylık oldu reflüsü var ve reflü sonucu doğdu 2 haftalıkken öksürmeye başladı yoğun bakımda dahi yattı ama yok gelmiyor. Doktorumuz bir ilaç vermişti o azalttı ama yine devam ediyordu şimdi tekrar şiddetlendi başına gelen var mı nasıl çare bulabiliriz reflüden dolayı olan öksürüğe? Artık verem savaşa götür test yaptır diyen bile oldu alt üst olduk öksürmekten
Mineoksuzz
[bilinmeyen] teşekkür ederim gaviscon u çok duyuyorum öksürüğünü kesti mi? Doğduğundan beri öksürüyor ya yok yeditepe ye götürelim göğüs hastalıklarına yok öksürük 15 gün sürer geçmezse verem savaşa götürülüyor oraya götürelim yok bal yedirelim vs... bunaldım artık bebeğim de perişan oldu öksürmekten
Mineoksuzz
[bilinmeyen] bende öyle başı dik emziriyorum yastık koyuyorum başının altına hemen yatırmıyorum emdikten sonra motilium kullanıyoruz o iyi gelmişti bu ara yine arttı ama üşütmedi Emin’im reflüden
Mineoksuzz
[bilinmeyen] ya Bende isteyeyim doktorumuzdan geçsin yeter ki yoğun bakımda yattı kırkı çıkmadan reflüsü var dedim kendimi yırttım ama bizde bişey olmadı yok dediler hep burun spreyi verdiler yolladılar kaç doktora götürdüm en son sağolsun bu doktorunuza dedim ilaç verdi rahatladı baya ama öksürük işte o geçse geri herşeyine yeme içmeme bile dikkat ediyorum
Mineoksuzz
[bilinmeyen] teşekkür ederim allah herkese şifa versin ❤️