ogretmenanneeee Kızlar doğumdan sonra ilk regl ne zaman oldunuz ve devamlılığı olduğu sonrasında her ay ?
Ceydakoruc ogretmenanneeee sezeryan doğum yaptım, 6 ay 2 günlükken ilk adeti oldum şuan kızım 7 ay 22 günlük 2.ye daha olmadım🤦🏻♀️
Emilah ogretmenanneeee Walla bizde 2 ay 15 gunluguz adet oldum dün..süt korumadı beni. Düzenli olacak mi bakalim
ogretmenanneeee Ceydakoruc bende sezaryen oldum emziriyorum da 3 aylık ken oldum ilk şimdi 5. Aya gircez ama hala adet olmadım normalde de düzenli değildi de ne bilim aklıma takıldı
MetehaninAnnesii Ben lohusalıktan hemen 3 4 gün sonra oldum 50 gün geçti hala olmadım test yaptım acaba diye ama negatif çıktı düzensizlik olur mu bende bilemiyorum konu açsam mı diye düşünüyordum
Gamze-S MetehaninAnnesii canım daha birkaç gün önce kırkımız çıktı doktora gittim emziren annelerin 1 sene boyunca bile kanamasının olmaması normalmiş. Doktor olmazsan merak etme dedi.
Ceydakoruc MetehaninAnnesii ogretmenanneeee doğumdan sonra 2 yıla kadar adet olmama yada düzensiz adet olma çok normal🥰
Gozde2626 Bende emziriyorum ama 40im çıktığı gün oldum. Olmasaydim sutun koruyor derlerdi. 1 yıla kadar olmazsan o zaman doktora gidersin. 1 yil cok normal