Smyy09 Annelerr oğlum 1 yasında ama hiç bi şekildr pütürlü alıstıramadım 5 aydır ya kusuyo ya tükürüp atıyo brn nasıl alıstırcam
Ceydakoruc Smyy09 kendiniz çubuk kraker tarzında birşeyler yapıp eline verebilirsiniz, yada krep, mücver, kek bu tarz şeylerle belki alıştırabilirsiniz
acikahve Smyy09 İlk ek gıdaya başladığınız zaman nasıl vermiştiniz? Püre gibi mi? Blenderdan çekip mi yedirdiniz?
Cktha Smyy09 benim oğlum yemek istemiyordu humm pancarlı grissini var onu eline verdim alıştı sonra kıtır kıtır yiyor şimdi yemeği de severse yiyor ama yutmasa problem yok şükür
Ceydakoruc Smyy09 benim kızım daha 8 aylık olucak pek bilgim yok malesef aklıma bunlar geldi🥺 ama şey diye okumuştum bi anda pütüre geçmek yerine aşama aşama geçilmesi gerekiyormuş
Yesil55 Smyy09 10ay4gunluguz ve bızdede durum aynı pankek,ekmek,meyve yıyor ama asla yemegı yemıyor. Ben de bekleyeyım burda 🤷♀️
Smyy09 Yesil55 valla ben 4 aydır hiçbir şekilde alıstıramadım size şimdiden kolay gelsin doktorumuz bile yapıcak bişey yok nasıl yiyorsa öyle ver dedi siz düşünün zaten iştahlı bi cocuk değil her öğün zorla yediriyorum
Smyy09 RundownMom RundownMom 8 ayına doğru başladımmeyve pankek kraker kek yiyo ama yemek asla bende mecbur corbaya atıyorum herseyi
RundownMom Smyy09 aslında pütürlü yiyor demek ki yani hep püre yese dediklerinizi de yemezdi. Püre olmasını beklerdi. Bilemedim bebekler değişik çözmek zor
Smyy09 RundownMom evet yiyor sadece yemek yemek istemiyor corbayıda zorla içiyor ama sevdiği yoğurt falan olsun bayıla bayıla yiyor bebekler geneli aynı yemek yedirmek zor malesef öyle böyle bi şekil yiyolar işte 🤷🏻♀️
tombikdonerkankasiiskender Biz yeni geçtik ek gıdaya çatalla ezip veriyorum tamamen pürüzsüz püre şeklinde değil ve suan yiyo ama ilerde ne olur bilemiyorum 😅
acikahve Smyy09 Doktorlar genelde ilk ezerek verince yediklerimi söylüyor ama demekki yemeyen de oluyormuş.
Smyy09 acikahve oluyo valla ama col iştahlı cocuklar hariç zaten genelde bebekler çocuklar zorla yemek yiyor cevremde kimi görsem öyle geneli
Smyy09 Cktha iştahsızlıktan yapıyor heralde benim minik kilosu iyi cok şükür 1 uiyasında 11 kilo 400 gram ama yemeği sevmiyor bende sebzeleri püre veriyorum baaka suanlık care yok 😁😍
Gamzeli03 Smyy09 oğlum 8 aylık ilk başlarda hiç istemedi yemeği pütürlü desen ağzına alınca Kusardi halıların üstüm basım hep kusmuk olurdu ısrar etmedim sonra biraz pütürlü bıraktım gene ağızda iken ağzını açar midesi bulanirdi karşısında oyun yapardım sonra sonra alıştı şimdi arada gene midesi bulanıyor öğürüyor ama alışıyor ısrarcı olma red ediyor böyle yapınca
Gamzeli03 Smyy09 az az bırak içinde bu aralar ben yoğurda hurma kattığım zaman eziyorum çatalla biraz iri bırakıyorum sevdiği birşey de dene hurma çok güzel oluyor yoğurt da 🙈 ilk verdim öyle kustu ki aman Yarabbi perişan oldu oda bende kusmuk içinde sonra yine verdim aç verdim ama güzel yedi ac ver cnm