Merall Arkadaşlar yaaa ilk defa kızım gece 12de uyudu sabah 8de kalktı be bende uyumusum emzirmeden bişe olMaz değil mi ☹️☹️
Mervea Merall bebeğiniz kaç aylık ilk zamankar 2 saatte bir emzirmek gerekşyor ama sonrasında bebek zaten acıktıkça kendi kalkıyor üzmeyin kendinizi benim oğlan maşallah çok aç femekki her saat kalkar olduk uykuya hasret geziyorum
Elifce Merall benimki hep uyuyordu o zamanlar masallah bence de tadini cikarin, suan 6 bucuk aylik uykuya hasretim😂 aciksa kalkar uzulmeyin. Bebekler bir derdi olursa mutlaka kendini ifade eder
Zeyyy Merall yok hiç korkma bi şey olmaz benim kizim da o zamanlarda 6-8 saat uyanmazdı doktor bi şey olmaz açıksa uyanır demişti. Hem bol bol bol tadını çıkar 6bucuk aylık gece 5 kez kalkıyoruz ustune 1de kalkıp 3bucukta uyuyoruz 😖😂
Ercanekininannesi Benim oğlum ğç buçuk aylık bi aydır falan öyle 12 de uyuyup sabah 7ye kadar uyanmıyo. İlk başlarda ben uyaurken saat 3-4 gibi mana yedirmeye çalıştm ama zoraki yarısını anca içiyor. Sonra bıraktık bakalm uyancakmı acıkıp dedim uyanmadı.
Mervekaraalp Merall sorun olmaz canım korkma 40 günden sonra uyandırılmaz bizde. İhtiyaç duyarsa uyanır zaten 🌸