Melisasbasi benim oğlum şuan 3 ay 20 günlük. Suyum geldiği için acil sezaryene alındım 37+1’de 10 gün kuvezde kaldı sütümü hep sağıp götürdüm orda da biberona alıştı, göğüslerimde aşırı dolu olduğu için hiç tutamadı ama pes etmedim hep sağıp verdim. Bir süre sonra süt azalmaya başladı tabi psikolojim berbat hale geldi buzluktaki süt stoklarım vardı ilk günler aşırı sütüm olduğu için. Sonra mama destekliyim dedim sütler azalınca. Kendime süt arttırıcı aşşşşırı kalorili içeceklerden aldım onlardan içince sütüm arttı sandım mamayı zaten günde 2 veriyodum 1’e düşürdüm bazı gün hiç vermedim bu bahsettiğim süreç 10 gün falan sürdü. Sonra birgün mucizevi bir şekilde oğlum 1buçuk aylık falandı kucağımdayken mememe kafa atmaya başladı. Dedim bir tutturayım o da ne öyle güzel emiyo ki bir yandan ağlıyorum bir yandan şükrediyorum. O gün bugündür oğlum ağzına ne hazır mana ne de biberon sürdürüyor kendini öğürtüyo memem harici bir şeye. Çok şükür o kalorili içecekleri de 1 ay içip bıraktım, bebek ne kadar emerse o kadar sütünüz oluyor lütfen karamsarlığa kapılıp kendinizi üzmeyin ve emin olun sütünüz yetiyor doymasa kendini belli ediyor zaten kim aç durabilir ki onlar dursun 😊