Meltem95 Burayla pek alakasi olmasada rimel alicaktim ne alacagimi bilemedim. Hem dolgunluk versin hem uzatsin yapistirmasin istiyorum. Kipriklerim kisa hangi marka iyi ve uygun fiyatli olur?
Aryemus_3 Meltem95 maybiline volum express kullanıyorum 6 yıldır memnunum daha güzelleri illaki vardır
Mabelle Meltem95 rimel sürmek benim için çok büyük lüks şuan kızın doğduğundan beri makyaj malzemesi alamadım elime 😂 Loreal Paris bordo olanı kullanıyorum memnunum
angelgirlSs Meltem95 maybeline yavruağzı bir renk var Merve boluğur reklamlarına çıkıyordu ben uzun süredir onu kullanıyorum çokta memnunum canım
iremceren Meltem95 maybelline lash sensantional loreal baby roll loreal bambi eye (ben genelde lorealin her ürününü seviyorum 😂) beauliste fena değil gratiste golden rose sexy black farmasiye ulaşabilirsen de ondaki rimellerde genel olRka güzel
Meltem95 Yeni cikan “Maybelline falsies lash lift “ nasil acaba kullanan oldu mu hic lifting effekti veriyor diyorlar 🤷🏻♀️
Sakura-chan Meltem95 Yıllardır loreal ve maybelline boşuna para vermişim .flor mar mor olan var onu al süper bir rimel
Deletedmom348 Meltem95 telescopıc var güzeldir çok loreal’in. Birde loreal’in yeni çıkan maskarası çok güzel adı;Unlimited mascara