Buraya daha önce suni sancı verilerek doğum başlatılcağını yazmıştım size önerilerinizi istemiştim ama malesef istediğimiz gibi gitmedi hiç açılmam olmadı sezaryene alındım genel anestezi ile 15.05.18 tarihinde doğum yaptım ama sütüm çok az yani şöyle gebelikte akan bir iki damla sadece doğumdan sonra daha çok gelir diye ümit etmiştim ama evdeki hesap çarşıya uymadı malesef... şuan ağladığı an ilk memelerimi veriyorum her ikisindede şansımı deniyorum aldığı kadar humana çay aldım onu içiyorum hurma yiyorum sağma makinesi gelecek onunlada sağıcam. Daha ne yapabilirim??? Etkilenmemeye çalışıyorum ama ister istemez kendimi yetersiz hissediyorum moralim bozuluyor...
Obsesifk merak etme gelir emzirmeye devam et ben normal dogum yaptım ona ragmen uc dört gün gelmedi ve ben inatla mama vermedim cocuguma üc gün bile durabilirmiş bebekler sakin ol sütüm yok gelmeyecek diye düşünme gelecek sürekli emzirki uyarılsın bende ilk zamanlar sıkınca süt gelmiyodu eme eme geldi
Obsesifk canım öncelikle hayırlı olsun https://instagram.com/p/BiyE5S3AaCI/ Link de birçok şey yazıyor umarım faydalı olur 🤗 ama herşeyden önemlisi stres yapma olmuyorsa mama ver çocuğunun karnı doysun yeter ki 🤗
Obsesifk benim de sezaryenle doğum oldu ve ilk sütüm 3.gün gelmeye başladı. Bol su, tahin helvası, taze soğan ve malt içeceği en önemlisi de stres olmadan sabırla emzirmenin faydasını gördüm. Doktorun da izni varsa her gün duşa girmeye çalış hafif sıcak su tutmak iyi geliyor.
Obsesifk göğüslerini sıcak suyun buharına tut bide sıcak su torbası koy eğer göğüslerinde acıma varsa da silikonla ver göğsünü sonra iyice açılıyor benim 2 gün olmadı gramla geldi bebeğim damlaya muhtaçtı ağladım annem bu yöntemleri yaptı 3.ğün iki memem akmaya başladı zaten ilk bi kaç gün normalmiş sütün az olması
Obsesifk sezeryanda bebek haLa vucutta sanıyo vucut o yüzden süt geç geLiyo ağLadğnda wer çeke çeke getirsin sütü bebeğin 🤗 hayırLı oLsun sağLıkLa büyüsün normaL doğmda normaL olarak vucut bebeği atarken sütüde göğüsden saLıyo ondan çabuk geLiyo ben doğurur doğurmaz emzirmiştim daha üstünü giymeden örtüp memeye yapıştırdıLar bebeği
Obsesifk meraba benimde normali beklerken malesef bebegın kalp atışları rahatlayınca sezeryan olmak zorunda kaldım bem eşimle kanka ABO uyuşmazlık oldugu için sarılık olma riski cok fazla idi ilk 2 gece sureklı bebek emdi ama süte dair bir iz yoktu hafif su gelır gıbı oldu taburcu olacagım zaman bebegın kaybetmesi gereken kilodan cok daha fazla kaybetmişti cocuk doktoru muayene etti evde mamaya başla dedi günde 4 kez 30 cc şeklinde ama ben eve gelip sıcak duş alarak gögsümü ovdum sonra lactamil cayları ve sütün içine ince bulgur ve şeker koyarak pişirip yedim 3lt su ve sonra sütüm geldi ve kıyafetlerimden bile taştı bebede inatla mama vermedimki ac oldugu için daha kuvvetli ceksin sukur sarılıkda olmadı canını sakın sıkma bir hemşire nin dogum hikayesi buda🤔🙋🤦♀️
Obsesifk ilk süt çok yoğun bi kıvam ve evet az geliyo korkma bebek zorlanıyosa da sağ kaşıkla içir zaten minnacık midesi hemen doyar💕 süt yok veya az diye şartlama kendini aynen öyle olur sonra
Annehulu emziriyorum her uyandığında yada uyandırıp
Tugbaa34 azar azar veriyoruz çünkü yüzü sararmaya başladı sanki ne olur neolmaz bakıcam linke sağol birde sma mama aldık iyimisir🌹
Tugbaa34 liste çok iyi allah razı olsun ❤️
Obsesifk ben ilk çocuğum da kullandım 25 senelik bir hemşire ablamızın tavsiyesi ile birde 15 senelik olan eczacı arkadaşım da onaylayınca Gönül rahatlığıyla aldım ve çok da memnun kaldım Harika bir mama.. ayrıca başka bir arkadaşa da tavsiye ettim kokusundan rahatsız olup mamanın arkasında yazan noyu arayıp detaylı bilgi almış ve içi rahat kullanmaya başlamıştı şimdi tekrar hamşleyim ve kesinlikle sma dan başka mama kullanmam tabi çocuğa kabızlık yapmazsa tek SMa kabızlık yapmıyor her mama her çocuğa kabızlık yapabilir bünyeyle alakalı birşey Sizde içimiz rahat etsin istiyorsanız numarayı arayın sorun derim 🤗
tecrubesizanne duşa girdim dün eve geldiğimde çok durma dedi 15dk dur sıcak olmasın dedi malt içecekte aldırıyım ben şu maltana olur mu acaba yoksa ebebektekiler mi
Tugbaa34 ayy çok sağolun eczacı tavsiye etmiş eşime benimde içim rahatladı 10ccde versem ne çok ne az olur sanırım dimi tecrübesizlik başa bela
Obsesifk canım her mamanın ne kadar kaç ayında verileceği kutunun arkasında yazıyor bi bak oraya eğer anlamazsan eczaneye tekrar sor 🙈
Obsesifk bende ilk zamanlar öyleydim hastaneden her emzirmeden sonra 30 cc verin demişlerdi
Tugbaa34 tamam sağoll 🌹😊
Sağolun kızlar dibine kadar emzirmeye çalışıyorum geri kalanıda mama takviye yapıyorum sütüm taşıp göğüslerimden sızana kadar böyle malesef 🤷🏼♀️
Ben de sezaryenle doğum yaptım sütüm gelsin diye çoook şeyler yemedim su içtim rezene ve komposto zaten 2 gün hastanede çok fazla bişey yiyemedim ben ama 3. Gün göğüslerim doldu merak etme seninde gelir zaten ilk doğduğunda 1 damla bile yetermiş bebeğe
Sağolun kızlar azda olsa çoğalttım 😊