Busbus94 Bebeğim 2 ay 4 günlük. 80 Cc mama veriyorum sizler kaç veriyorsunuz . Bu arada meme+mama veriyorum sütüm sağınca 60-65 cc cıkıyor 4 saatte bir mama veriyorum mama sonrasında emmek isteyince meme veriyorum sizler bu planlamayı naısl yapıyorsunuz ?
Nesli0504 Busbus94 bebeğiniz emiyorsa neden mama veriyorsunuz ?? Bence sadece 1,5 2 saatte bir emzirin hem daha sağlıklı bebeğiniz ve sizin açınızdan
Esma1290 Busbus94 ben önce emziriyorum sonra 60 CC mama veriyorum 3 saat sonra tekrar aynısını yapıyorum . Ama ben mamadan sonra bide sagiyorum. Çünkü mastit oldum ondan dolayı. Mamayı ne ile veriyorsun ogrenebilr miyim🤗
Mina0607 Busbus94 yaklaşık 2-3 saatte bir acıkıyo emziriyorm 10 dk fln anca emiyo ama doymuyo peşine 60 cc mama veriyorum.
ArasAybarsMoM Busbus94 bnmde bebegim 2 ay 3 gunluk ayniyiz nerdeyse ama premature dogdu ben 2 saatte bir 120 cc veriyorum bazen hepsini yiyor bazen birakiyo ama sadece mama ile beslendigi icin bu kdr cok yiyor anne sutu hic almadi bazi sebeplerden dolayi
Esma1290 Nesli0504 mamaya alışan bir bebek anne sütü ile maalesef ki doymuyor . Bende 1 buçuk aylık bı anneyim aynı olay bende de var maalesef 😔 çok isterdim göğüsleri m dolsun taşsın. Tsortum den sütler aksın ama maalesef olmuyor. Yetmiyor…
Nesli0504 Esma1290 sezaryen ile doğum yaptım sarılığı sınırdaydı bebeğimin 3.200 doğdu iki gün sonda 2.900 düşmüştü kilosu doktor kızdı mama verdi günde 5-6 sefa mama vermemi söylediler ben 2-3 defa verdim 1 saatte 1 bebeğimi emzirdim sarılığı düşünce mamayı arada bir 1 sefer veriyordum 40 çıkınca komple kestim ben emzirdikçe çok şükür sütünde çoğaldı bebeğimde gayet güzel kilo aldı
Esma1290 Nesli0504 bende çok isterdim şuan senin yazdığın şeyleri yaşamayı ama maalesef yeterli süt olmadigi için mamaya yönelmek zorunda yim