beyzanurA canım lohusanın iğne yakasıdır bebekler,yani 9 ay boyunca sıkışık sıcacık karanlık bir yerden çıkıp etraf da gürültülü seslerin ışıkların elini kolunun serbest olduğu ve en önemlisi senin kokunla büyüdü karnın da senin kokun için bile emmek ister bebekler sadece açıklıkları için değil korktuğu zaman üşüdüğü zaman gazı varsa ya da senin sıcaklığını istediğin de bile emmek isterler,biberon meme reddi yapar,pamukçuk da aynı şekilde red yapar güzelce hijyenini sağlayıp temizleyip atlatmanız gerekiyor bu süreci Allah’ın izni ile geçer inşallah,bir de sütün büyük ihtimalle çok olduğu için tazyikli geliyor benim de öyle. Hala öyle gerçi terbiye olmadılar bi arkana yaslanarak makas tutuşu ile emzir süt çok hızlı geldiği için de gaz daha çok oluyor üst de altta da ben çok çektim hala çekerim gaz konusunu,sütümüz çok olduğu için ön süt daha çok oluyor yağlı süt ise daha sonradan geliyor ve bebek yağlı süte ulaşamazsa doyduğunu hissedemez o yüzden ben 40 dk emzirdiğimi bazen bir saat emzirdiğimi biliyorum zaten çeneleri de küçük yavaş yavaş yorula yorula emerdi,yine uyandığın da da bakardım göğsüme dolu hissi varsa yine emzirdiğimi verirdim yani blok emzirme yapıyordum nette var bunla ilgili yazılar