Baharas Kızlar uc aylık bebegm oldu gun ıcınde kac kere uyutuyorsunuz? Yanı benımkı azmı uyuyo anlmym
Bimelekannesi Baharas benim kızım 3 aylıkken genelde uyuyor vaziyetteydi en fazla 1 saat 1 buçuk saat uyanık duruyor geri tekrar uyuyordu sizinkinin uyku düzeni nasıl?
03032014 Baharas o zamanlar ne zaman gozlerını ovalarsa ağlarsa öyle uyutuyordum şimdi 7 buçuk aylık sabah 7 8 gıbı kalkar 9 10 gıbı uyur 12 ye kadar sonra 1 2 gıbı uyur 3 de kalkar 6 gıbı uyur 7 de kalkar en sonda 10 gıbı uyur 😂😂
sherlock_mom Baharas üç aylıkken günün yarısını uyuyordu yarım saat uyanık kalıp 2 saat uyuyordu şimdi sabah 8 de kalkıyor 9 da uyuyor 11 de kalkıyor 1 de uyuyor 2 de kalkıyor 4 uyuyor 5 de kalkıyor 7:30 da uyuyor sabah 8 de kalkıyor gece 12 de ve 3 doyurmak için kaldırıyorum bu şekilde bizim şuan alıştırmak için tam zamanı kendisi uyusun bizimki kendisi uyuyordu evi taşırken düzeni değişti kendisi uyumuyor ama saatleri düzenli 6 aylık bizimki bu arada
Mysunshines17 Baharas Benim bebeklerim sabah 7 de uyanır ,11:00_14:00 öğle uykusu , 16:00-18.00 aralıklı şekerleme yaoarkar.Gece uykusuna ise en geç 20.30 da geçerler sabah 7 ye kadar 3 saatte bir uyanirlar.3 ayligiz bizde
Erroerto Şuan bebeğim 3 aylık sabah 6 buçukta uyanır 8 de uyur 10 da uyanır 11buöukya uyur gün içinde farklı saatlerde uyur kendisi belirliyor genelde 4 5 aylık filan olunca düzen yapmaya başlarız 😇